Coaching met kaartlegging

Heb je behoefte aan nieuwe inzichten en wat extra ondersteuning? Verlang je naar meer rust, geluk en flow in je leven? Een coachgesprek met kaartlegging kan je net dat duwtje in de rug geven en bevestiging bieden van wat je intuïtief en in je hart al wist.

Voor als je:

  • Moeite hebt met onderscheiden van hoofd (gedachten) en hart (verlangens)
  • Meer in contact wilt komen met je intuïtie en gevoel, vanuit een down to earth basis
  • Even vastloopt en opzoek bent naar een nieuwe richting

Zodat je weer moeiteloos je authentieke zelf kan zijn en gaat stralen!’


Tijdens een coachgesprek met kaartlegging gaan we in gesprek over jouw knelpunten en krachten. Je krijgt een liefdevolle spiegel voor je en samen onderzoeken we hoe jouw gedachten en handelen kan bijdragen aan jouw welzijn. Ik help je om bewust te worden van patronen en los te laten wat jou niet meer dient.

We trekken verschillende soorten orakelkaarten, om inzicht te krijgen in wat er op energetisch niveau in jouw systeem aanwezig is. (Dit werkt aan de hand van de Wet van Aantrekking, wat je uitzendt in de energie, trek je aan.) En bespreken hoe jij dit in je dagelijks leven kan integreren. Zo dragen we bij aan bewustwording op meerdere lagen, mentaal, spiritueel, fysiek en sociaal.

Je neemt nieuwe inzichten en handvatten met je mee naar huis, waar je in het dagelijks leven weer stappen mee vooruit kan maken!


Duur: 45 min
Locatie: sfeervolle praktijkruimte in Andijk
Bijdrage: €33 incl. warme kruidenthee


Je meld je aan voor Coaching met kaartlegging door onderstaand formulier in te vullen. Of klik op onderstaande knop voor contact via Whatsapp.


Aanmeldformulier

    Heb je voorkeur voor een dag/tijd?