Transformatie massage

Een transformatie massage is gericht op het loslaten van oude patronen en blokkades in jouw systeem, het terughalen van jouw kracht. Het doel is om jouw levensenergie weer zo optimaal mogelijk te laten stromen, zodat jij je energiek, fit en levend voelt!

We maken eerst kennis en bespreken jouw hulpvraag, of je lasten ervaart op sociaal/emotioneel gebied en/of je lichamelijke klachten ervaart met mogelijk emotionele oorzaak. De massage richt zich onder andere op de chakrapunten en energiebanen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van meditatie, edelstenen en rustgevende muziek.

De massage is intuïtief en afgestemd op wat er op dat moment mag gebeuren/aanwezig is en dus bij ieder persoon weer verschillend. Ieder mens is uniek en vraagt om een eigen aanpak, afhankelijk van je wensen en grenzen.

Je kunt kiezen uit twee varianten. (Bij een eerste keer raad ik een sessie van 3 uur aan, omdat je echt even tijd nodig hebt om kennis te maken, voor de massage zelf en om bij te komen/ na te praten)

– Een sessie van 2 uur: Je klachten/wensen bespreken en een transformatie massage, jouw bijdrage is €200.

– Een sessie van 3 uur: uitgebreid je klachten/wensen bespreken en dieper onderzoeken wat jou heeft gemaakt tot wie jij nu bent en waar de oorzaken van jouw klachten vandaan komen. Jouw bijdrage is €300.


Ervaringen

Ruud
‘Wat een onverwacht heftige ervaring was het zeg. Ik voel alsof mijn leven helemaal veranderd is. De rugpijn is weg! Ik weet ineens wat voor keuzes ik moet maken, ik voel me soort van nieuw, heel blij en liefdevol. De verbinding die ik met je aanging en het openstellen van jouw kant ben ik je oprecht zeer dankbaar voor. Ik “voelde en begreep je” volkomen. Zoiets bovennatuurlijks heb ik nog nooit meegemaakt. Ik kende je net en hield van je, dat was vreemd. Ook daar worstel ik nog mee, om dat een plekje te geven. Alsof ik bescherm olifant werd ofzo, weird snap ik nog niet. Ik wilde energie aan je teruggeven, knuffelen allerlei gevoelens. Daar moet ik voorlopig nog over nadenken hoe dat kan. Dat gebeurde toen je je handen gebruikte en je de energie in mij stopte echt zo raar! 😂’


Je meld je aan voor een transformatie massage door onderstaand formulier in te vullen.