Over Anoek

In een notendop

Mijn naam is Anoek Harder. Ik ben geboren op 11 maart 1996 en mijn oranje poes heet Mickey. Ik heb Sociaal Pedagogische Hulpverlening gestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam met als uitstroomprofiel GGZ Agoog. En volgde de studie Relatiecoach bij Civas opleidingen.

Ik heb gewerkt in de ouderenzorg, psychiatrie, het onderwijs en zette een jongeren vrijwilligersnetwerk op in West-Friesland. In 2019 schreef ik Pandapauwer in bij de Kamer van Koophandel.

Het is mijn missie om mensen in hun kracht te zetten en te ondersteunen bij gezondheid en relaties. Ik hou ervan om diepgaande gesprekken te voeren over het leven, iemand zijn drijfveren, dromen en passies.


Van jongs af aan was ik altijd al graag anderen aan het helpen. Op school in de klas, als bijbaantje oppassen, bij de klantenbalie in de supermarkt. Eerst wilde ik dokter worden, maar ik vond bloed niet zo fijn. Toen wilde ik juf worden, maar ik merkte dat ik meer wilde leren over gedrag van mensen.


Mijn visie

Het leven is voor mij een reis, uitdaging en een avontuur, waarin je jezelf door en door leert kennen en kunt groeien in bewustzijn. Voor mij is alles met elkaar verbonden, mens, dier en natuur. Vanuit een holistische visie kijk ik naar de mens in zijn geheel; lichaam – geest – ziel. Fysiek, geestelijk, emotioneel, energetisch en spiritueel. Ik ben altijd op zoek naar harmonie en balans hierin, zodat je vanuit gezondheid, kracht en vertrouwen kunt genieten van het leven.

Thema’s waar ik affiniteit mee heb zijn mentale gezondheid, zelfliefde, zelfzorg, innerlijk kind, intimiteit en zingeving. En met hooggevoeligheid, introversie, autisme, ADHD/ADD.


Werkervaring

 • Als bijbaantjes bij de servicebalie van de Dekamarkt klanten helpen en cassières aansturen, in de bediening bij restaurant Dijkhuis en oppassen op lieve kindjes
 • Met ouderen op de dagbesteding activiteiten organiseren en begeleiden – Wilgaerden Hoorn
 • Woonbegeleiding, dagbesteding en leer/werkondersteuning bieden voor mensen met een psychiatrische ziekte – Leviaan
 • In de psychiatrie mensen tijdens open en gesloten opname begeleiden in welzijn en herstel – GGZ NHN
 • In het regulier voortgezet onderwijs jongeren ondersteunen bij gedrag, op sociaal-emotioneel gebied en bij studievaardigheden – Samenwerkingsverband / Regiuscollege Schagen
 • Speciaal voortgezet onderwijs, jongeren ondersteunen bij het omgaan met hun emoties – VSO De Spinaker Den Helder
 • Vrijwilligerspunt Westfriesland als projectleider Jongerennetwerk, Maatschappelijke Diensttijd en Jongerenpanel.

Trainingen

 • Eerste Hulp bij Ongelukken (EHBO)
 • Bedrijfshulpverlening (BHV)
 • Herstelondersteunende Methodiek
 • Autisme bij jongeren
 • Switch methode
 • Medicatie & medicatieveiligheid
 • Jong en depressief
 • Perfectionisme bij jongeren
 • Vluchtelingenwerk
 • Being Authentic
 • Mediumschap
 • Instabranding
 • Tantra
 • Angel Light Facilitator
 • Power Your Business
 • Klassiek Intuïtieve Massage practioner

Vrijwilligerswerk

Iets goeds doen voor een ander geeft een fijn gevoel. Zo heb ik handbalwedstrijden gefloten bij een sportvereniging, kantine- en zaaldiensten gedraaid.

Daarnaast was ik actief bij Vluchtelingenwerk Nederland, waarin ik een jongen van 18 jaar begeleidde die nieuw was in Nederland.

Tevens organiseerde ik afval opruimdagen in Wervershoof en Andijk, samen met mensen uit de buurt.


Links een afvalopruimactie in Andijk. Rechts in Wervershoof

Meer informatie over mijn werkervaring en werkgevers, referenties, trainingen en cursussen vind je op mijn LinkedIn pagina.


Referenties

19 december 2020 heb ik een training mediumschap gevolgd. Hierin leerde ik contact te maken met overledenen om zo boodschappen te kunnen doorgeven en mensen te kunnen ondersteunen bij healing. Reactie Wilma Wegert – Energetisch therapeut, leiderschapscoach en medium:

Hi Anoek, in het begin was je een beetje stil, niet iemand die direct opvalt of de aandacht naar zich toe trekt. Tijdens de training liet je jouzelf veel meer zien. Het was fijn om te zien dat jij jouw eigen ruimte pakt, om uiteindelijk aan het eind van de te stralen. Al met al was ik blij jou ontmoet te hebben en me jou te mogen herinneren als een liefdevolle, betrokken persoon. Ik wens jou heel veel succes in alles wat je doet, en ik weet zeker dat je daar heel ver mee komt. Liefs Wilma


23 oktober 2020 heb ik een training Angel Light Facilitator gevolgd. Hierin leerde ik nieuwe healing technieken met de ondersteuning van verschillende (aarts)engelen. Reactie Claudia Hartendorp-Scholten – Coach en trainer Mahatma en Angel Light Facilitator:

Anoek meldde zich spontaan en enthousiast aan voor mijn Angel Light Facilitator training en daar was ik als coach en trainer direct heel dankbaar voor. Anoek komt open en alert de trainingslocatie binnen. We begroeten elkaar met een hartelijke knuffel en ik nodig Anoek uit om een fijne plek uit te kiezen met haar matje en dekentje en dergelijke . 
Ze is aangenaam rustig en geniet van het haarzelf gemakkelijk maken en ik zie direct, dat dit hoort bij haar openstellen om te kunnen ontvangen van wat er komen gaat.
Tijdens de training neemt Anoek waar wat ze ervaart en voelt het dan ook bij zichzelf. Ze ervaart een open baring aan ervaringen en gaat vervolgens mee in het gevoel en geniet enorm van haar spirituele groei! Mij geeft dat blijdschap in haar herkennen te zien en ervaren. 💓🙏🏻
Ik was tijdens de training blij en dankbaar om met onder andere Anoek te mogen werken. Ze is rustig , openhartig, ontvangend, groeit graag en geniet hiervan!
Uit je comfortzone gaan doe je mooi Anoek en je laat je inspireren om meer te mogen groeien en ervaren. 🙏🏻
Mijn missie: meesterschap aangaan en dienstbaar zijn aan de Bron en ook aan de mensheid om zo een bijdrage te leveren aan ook hun meesterschap, mocht door jouw openheid, rust, liefde en connectie, zijn impact ook op jouw groei hebben!
Je bent een prachtige ziel met een missie! Herinner je wie jij bent en draag maar verder aan ons uit lieve Anoek 🙌🏻🙏🏻 Ik ben je dankbaar voor de groei, die ik jou mocht aanreiken.

Meer lezen?