Healing sessie

Heb je behoefte aan meer innerlijke rust en zelfliefde? Ervaar je dat je vastloopt op bepaalde (pijn)punten en wil je hiervan loskomen en weer stappen vooruit maken? Een Healing sessie biedt ondersteuning en verlichting bij emotionele processen, sociale relaties, zingeving, fysieke en mentale gezondheid.

Voor als je:

  • Aandacht wilt besteden aan jouw emotionele gezondheid en welzijn
  • Meer tijd wilt besteden aan zelfzorg en zelfliefde
  • Jezelf persoonlijk en intuïtief wilt ontwikkelen

Hoe ziet een Healing sessie eruit?

Een Healing sessie is gericht op het loslaten van oude patronen en blokkades in jouw systeem. Bij binnenkomst word je warm ontvangen met een ontspannen voetenbad met magnesium en een kopje kruidenthee, waarmee je alle drukte van de dag kan loslaten. We praten, maken kennis en onderzoeken je hulpvraag (mentaal/cognitief/sociaal). Vervolgens trekken we kaarten, die meer inzicht geven op wat er op energetisch en spiritueel vlak bij jou speelt.

Al deze inzichten nemen we vervolgens mee in het massagegedeelte, waarbij er gebruik wordt gemaakt van olie, edelstenen, meditatie, visualisatie, de klankschaal, rainstick en sjamanendrum. De massage richt zich op jouw chakra’s, energiebanen en spieren (fysiek, emotioneel en energetisch). Het doel is om jouw levensenergie weer zo optimaal mogelijk te laten stromen, zodat jij je energiek, fit en levendig voelt! Bovendien doe je nieuwe ontdekkingen op over jezelf en kom je tot nieuwe inzichten die je de rest van je leven kunt toepassen.


Disclaimer
Om wellicht teleurstellingen te voorkomen en de verwachtingen helder te hebben, geef ik van te voren al aan dat er geen seksuele handelingen tijdens de massage plaatsvinden.


Duur: 2,5 uur
Locatie:
sfeervolle Healing tempel Andijk
Bijdrage:
€150


Ervaringen

Ik ben voor een sessie bij Anoek geweest. Ik had beetje druk in het lichaam. Kreeg een warm ontvangst met een kopje thee, warm voetenbad en even kennismaking gesprek. En toen mocht ik de sessie ontvangen. Hele fijne energie heb ik mogen ontvangen. Ja na afloop was ik echt weer terug vanuit het hoofd naar hart. Dank je wel lieve Anoek voor deze sessie.

De healing was een bijzondere ervaring. Tijdens kwamen er veel emoties los ik voelde letterlijk in mijn lijf dat er blokkades verdwenen. Ik zou het omschrijven als een kleine ontploffing van energie. Ik neem elke dag de handvatten die ik van Anoek heb gekregen mee, visualiseren van krachtige dingen om mij heen zoals de neushoorn en de gorilla maar ook de sleedoorn. Het lukt mij beter om door de dag heen de emoties die ik heb te erkennen en ze weer los te laten. Iets opvallends vind ik wel dat de eczeem op mijn armen vooral elleboog rustiger is. En mijn nek is iets minder rood. Ik voel mij sterk. Het is voor herhaling vatbaar, omdat ik het gevoel heb dat ik er nog niet ben.

Onderweg naar huis twee maal weer de reiger tegen gekomen, heerlijk mijn gids. Naar het strand geraakt nu net een uurtje thuis. Ik voel mij echt zo lekker in mijn vel. Weer positief, zin in dingen en echt een gelukkig en geniet gevoel ondanks nog wat verkoudheid. Zo blij mee! Hier was ik echt aan toe. Voelde even verloren en het is er weer 💃💃💃. Dank je wel voor deze heerlijke sessie💖


‘Wat een onverwacht heftige ervaring was het zeg. Ik voel alsof mijn leven helemaal veranderd is. De rugpijn is weg! Ik weet ineens wat voor keuzes ik moet maken, ik voel me soort van nieuw, heel blij en liefdevol. De verbinding die ik met je aanging en het openstellen van jouw kant ben ik je oprecht zeer dankbaar voor. Ik “voelde en begreep je” volkomen. Zoiets bovennatuurlijks heb ik nog nooit meegemaakt.’

Anoek weet gevoelsmatig precies te benoemen waar je tegenaan loopt en hoe je dit het beste kan aanpakken. Tijdens de chakrahealing gebruikt ze op een hele fijn manier haar energie en de edelstenen om alles in balans te komen. Na de chakrahealing en het gesprek wat we hadden voelde ik mij meer in mijn kracht staan en hielp ze mij tot bepaalde inzichten te komen. Een aanrader voor iedereen!

‘Lieve Anoek! Hartelijk dank!
Nuchter en realistisch als ik ben heb ik me geheel open gesteld voor een behandeling door jou. Het is iets wat ik doorgaans bij elk ander nooit zou doen! Ik heb het bij jou wel gedaan, kwestie van vertrouwen en goed gevoel! De behandeling heb ik in alle mogelijke ontspanning ondergaan! Of er een mogelijk resultaat uit voort is gekomen, heel eerlijk, ik denk van wel en welk laat ik even voor mijzelf! Dank je wel lieve Anoek! X’


‘Toen ik aankwam bij Anoek deed ze de deur gelijk open en was er een hartelijk welkom. Als eerste zorgde ze ervoor dat ik wat meer tot rust kwam, wat ik nodig had na mijn “versnelde” dagje. Ik kwam letterlijk (met mijn voeten) in een warm bad, heerlijk! Nadat we de kaarten hadden besproken, welke Anoek voor mij getrokken had, mocht ik op de massage tafel liggen. Wat ze daar precies doet mag je zelf ervaren, maar ik kan zeggen dat ik allerlei onvergetelijke dingen heb mogen ervaren. Anoek laat mij zien dat mijn wereld groter is dan ik dacht dat hij was. Ze laat mij groeien en er zijn zoals ik ben. Ze doet haar werk vol passie en ik raad haar zeker aan!’


Vul het formulier hieronder in om je aan te melden of klik op de knop voor Whatsapp. Je bent van harte welkom!

Via onderstaand formulier kan je vrijblijvend contact opnemen of je direct aanmelden.