Healing sessie

Healing vindt plaats wanneer beperkende overtuigingen losgelaten worden en trauma’s in het licht worden gezet. Bij een healing sessie wordt er een veilige healing space gecreëerd. Door middel van muziek en meditatie, stemmen we ons af op jouw energieveld en jouw gidsen. Ik voel met je mee waar pijnpunten/blokkades zitten in jouw lichaam en geef je boodschappen die dit kunnen verlichten.

‘Het lichaam heeft een zelfhelend vermogen, met je intenties en je gedachten kun je jezelf helen.’

Hoe gaat een healing sessie in zijn werk?

Door contact te maken met jouw energieveld, kan ik meevoelen met jouw systeem. Ik ga af op wat ik als eerste intuïtief voel. Het kan zijn dat ik de rechterkant van jouw lichaam voel, dit staat voor mannelijke energie, daadkracht, actie en de vaderlijn. De linkerkant van het lichaam staat voor vrouwelijke energie, zachtheid, intuïtie en de moederlijn.

Soms voel ik dat iemand niet geheel geworteld is, alsof ik mijn voeten niet goed voel. Dit kan voor onzekerheid en spanning zorgen. Je wortels hebben meestal te maken met voorouders, je roots, waar je vandaan komt. Dan houd ik iemand zijn voeten een tijdje vast en dan voel je iemand helemaal in zijn/haar lichaam zakken. En zo staat ieder orgaan ook weer voor een eigen emotie, zo staat de blaas voor angst en de longen voor verdriet. Wanneer er ergens een disbalans is ontstaan, kan je de elementen aanroepen en jezelf helen.

Lucht, ruimte voor jezelf, adem

Vuur, zelfvertrouwen, de zon, het mannelijke

Water, zachtheid, intuïtie, het vrouwelijke

Aarden, je voeten, wortels, voorouders.

Let’s heal baby!


Wanneer een healing sessie?

Denk aan klachten als angst, stress, niet bij je gevoel kunnen komen of juist snel emotioneel zijn, piekeren, somberheid, verslavingen, onzekerheid, niet weten waar je naartoe moet of het gevoel te hebben vast te zitten.
In onderstaand filmpje wordt uitgelegd wat een healing sessie inhoudt en wanneer je hiervoor kunt kiezen.

Een healing sessie kost €35, duurt zo’n 60 minuten en vindt plaats in Andijk. Hieronder lees je ervaringen van anderen. Heb je nog vragen of twijfel je over iets? Neem vooral contact met mij op.

Ervaringen

Judith van der Thiel (23)

Vanochtend (6-1-2021) ben ik bij Anoek geweest voor een healing/zielreading. Toen ik binnenkwam ontving zij mij met open armen en een hele fijne energie. We hebben eerst even een korte meditatie gedaan, dit was fijn. Ook heb ik 3 kaarten getrokken. De kaarten paste precies bij de stukken, waarmee ik nu bezig ben in mijn leven, dus eigenlijk verbaasde het me totaal niet, maar was het wel een bevestiging.  Ook stelde Anoek zich af op mijn energie en vertelde ze bepaalde dingen, waar ik mij in kon vinden. En waar ik mee aan de slag mag gaan. Liefs Judith

Rob Knol (56)

Op het prikbord bij de supermarkt werd mijn aandacht getrokken door een affiche van een jonge vrouw met een prachtige hoed. Pandapauwer stond erop. Zat al een tijdje niet lekker in m’n vel en belde gelijk voor een afspraak. Ik kon vrij snel terecht en bij binnenkomst werd ik verrast door de rust en energie van Anoek!! Wow.. Na een korte kennismaking ( en een lekker plakje zelfgemaakte cake ) gingen we van start. Al snel kwam Anoek bij de pijnpunten waar ik mee zat en kwam ik volledig tot rust in mijzelf. Daarna volgde een nog een heerlijke meditatie met relaxte muziek en tenslotte een mooi kaartlegging😇 Anoek, ontzettend bedankt en voor een ieder die twijfelt zou ik zeggen: gewoon DOEN !!

Medha Boeijkens (44)

Afgelopen week (23-12-2020) heb ik een healing gehad van Anoek. Tijdens een kabbelend achtergrond muziekje kreeg ik eerst een korte meditatie. Het leuke hieraan is omdat ik visueel ingesteld ben ik Anoek haar aanwijzingen, schiet wortels in de grond, maak een lijntje naar boven die gepakt word door overleden dierbaren, ook letterlijk voor mij zag! Hierna mocht ik drie kaarten trekken. “Gekko, waar ik gelijk de verbintenis met mijn man in zag omdat mijn man een tatoeage van een gekko heeft” “De graanmaan” “Loslaten, laat los en voel”. Anoek vertelde me dat ik op mijn “gevoel” mocht vertrouwen! En dat heb ik die dag geweten! Wij hebben een hond die herplaatst is bij ons. Mijn man en dochter gingen boodschappen doen toen de hond heel zielig bleef wachten op hun terugkomst. Ik “voelde” zijn verdriet, kreeg een “doodongelukkig” gevoel over mij heen! Uiteindelijk heb ik Anoek bericht omdat ik niet wist wat ik met dit “gevoel” aan moest. Aan het eind van de middag kreeg ik het helemaal te kwaad en volgde er een flinke huilbui 😢 Voor mijn “gevoel” pikte ik het “gevoel” van de hond op! Wat door Anoek werd vertaald als “hoogsensitief”. Ik vond dit toch wel het aller mooiste van de healing! En ben Anoek daarom dan ook erg dankbaar dat ik dit heb mogen ervaren!

Nanette Wijdekop (52)

19 december jl. heb ik een Reading gehad van Anoek en wat voor één…. De informatie waar Anoek mee kwam was glashelder en bracht me al snel op het spoor van mijn zoon. Die niet overleden was maar nog springlevend, maar waarmee de verhouding sinds afgelopen zomer ernstig verstoord was. Anoek gaf me een duidelijke boodschap; verzacht je hart (ik dacht dat ik dat al had gedaan, maar misschien nog niet genoeg voor de energie van mijn zoon). Ik heb deze boodschap ter harte genomen en heb ingetuned op zijn energie. Toen ik hem tweede kerstdag jl. zag voelde het goed, we hebben echt verbinding gemaakt en een opening naar beter contact werd werkelijkheid. Ontzettend bedankt Anoek!