Healing Sessie

Tijdens een Healing Sessie ben je welkom in de praktijk in Andijk. Afhankelijk van wat er (nodig) is, wordt de sessie op jouw behoeften aangepast. Denk aan het werken met orakelkaarten, edelstenen, meditatie, energiewerk, stembevrijding en chakra healing.

Een Healing Sessie is gericht op het loslaten van oude patronen en blokkades in jouw systeem en het terughalen van jouw (vuur)kracht en zachtheid. Door contact te maken met jouw energieveld, kan ik meevoelen met jouw systeem. En stem ik intuïtief af op wat nodig is. Het doel is om jouw levensenergie weer zo optimaal mogelijk te laten stromen, zodat jij je energiek, fit en levend voelt!


Wanneer een Healing Sessie? Bij;

 • Piekeren, onrust, vastlopen, slapeloosheid
 • Sombere gedachten, je ongelukkig voelen
 • (Faal)angst, onzekerheid, veel aantrekken wat anderen van je vinden
 • Zelfdestructief gedrag, verslaving
 • Geen energie hebben, overspannen zijn, burn-out
 • Stress, paniek, controledwang
 • Lichamelijke klachten/ziekte met mogelijk emotionele oorzaak
 • Veel of juist weinig eten
 • Moeite met omgaan met je emoties of het gevoel hebben op slot te zitten
 • Moeite hebben met het uiten van je gevoelens/jezelf uiten
 • Het overnemen van gevoelens/problemen van anderen
 • Over-/onderprikkeling
 • Pleasegedrag, jezelf wegcijferen, perfectionisme
 • Niet weten wat je talenten zijn en je passie is
 • Bindingsangst en verlatingsangst
 • Moeite met intimiteit/seksualiteit

Sjamanistisch altaar

Wat ook een heel leuk, inzichtgevend en helend onderdeel kan zijn, is het maken van een Sjamanistisch altaar. Hierbij maken we gebruik van de elementen, windrichtingen, spirits, krachtdieren, orakelkaarten en krachtvoorwerpen. Voor meer uitleg hierover kan je het blog lezen over Sjamanisme.


Ervaringen

‘Wat een onverwacht heftige ervaring was het zeg. Ik voel alsof mijn leven helemaal veranderd is. De rugpijn is weg! Ik weet ineens wat voor keuzes ik moet maken, ik voel me soort van nieuw, heel blij en liefdevol. De verbinding die ik met je aanging en het openstellen van jouw kant ben ik je oprecht zeer dankbaar voor. Ik “voelde en begreep je” volkomen. Zoiets bovennatuurlijks heb ik nog nooit meegemaakt. Ik kende je net en hield van je, dat was vreemd. Ook daar worstel ik nog mee, om dat een plekje te geven. Alsof ik bescherm olifant werd ofzo, weird snap ik nog niet. Ik wilde energie aan je teruggeven, knuffelen allerlei gevoelens. Daar moet ik voorlopig nog over nadenken hoe dat kan. Dat gebeurde toen je je handen gebruikte en je de energie in mij stopte echt zo raar! 😂’

Anoek weet gevoelsmatig precies te benoemen waar je tegenaan loopt en hoe je dit het beste kan aanpakken. Tijdens de chakrahealing gebruikt ze op een hele fijn manier haar energie en de edelstenen om alles in balans te komen. Na de chakrahealing en het gesprek wat we hadden voelde ik mij meer in mijn kracht staan en hielp ze mij tot bepaalde inzichten te komen. Een aanrader voor iedereen!

‘Lieve Anoek! Hartelijk dank!
Nuchter en realistisch als ik ben heb ik me geheel open gesteld voor een behandeling door jou. Het is iets wat ik doorgaans bij elk ander nooit zou doen! Ik heb het bij jou wel gedaan, kwestie van vertrouwen en goed gevoel! De behandeling heb ik in alle mogelijke ontspanning ondergaan! Of er een mogelijk resultaat uit voort is gekomen, heel eerlijk, ik denk van wel en welk laat ik even voor mijzelf! Dank je wel lieve Anoek! X’


‘Toen ik aankwam bij Anoek deed ze de deur gelijk open en was er een hartelijk welkom. Als eerste zorgde ze ervoor dat ik wat meer tot rust kwam, wat ik nodig had na mijn “versnelde” dagje. Ik kwam letterlijk (met mijn voeten) in een warm bad, heerlijk! Nadat we de kaarten hadden besproken, welke Anoek voor mij getrokken had, mocht ik op de massage tafel liggen. Wat ze daar precies doet mag je zelf ervaren, maar ik kan zeggen dat ik allerlei onvergetelijke dingen heb mogen ervaren. Anoek laat mij zien dat mijn wereld groter is dan ik dacht dat hij was. Ze laat mij groeien en er zijn zoals ik ben. Ze doet haar werk vol passie en ik raad haar zeker aan!’


Jouw bijdage voor een Healing Sessie is €150. In de praktijk kan je pinnen of contant betalen. Ook is het mogelijk om het bedrag over te maken via de online winkel. Wel is het nodig dat je hieronder je gegevens invult om je hiervoor aan te melden. Om te betalen via de online winkel, klik dan hier.

Aanmeldformulier Healing sessie