Luisterkindafstemming

Merk je dat jouw kind op bepaalde vlakken vastloopt? In gedrag, sociaal/emotioneel of qua hooggevoeligheid? Tijdens een Luisterkindafstemming wordt er contact gemaakt met de ziel en het energetisch lichaam van je kind. Er wordt meegevoeld waar blokkades zitten en hier wordt liefdevolle energie naartoe gestuurd. Zodat zwaarte weer licht wordt en levensenergie optimaal kan doorstromen.

Hoe gaat dit in zijn werk?

Nadat je hiervoor toestemming hebt gegeven, vraag ik tijdens een Luisterkindafstemming ook in de energie aan jouw kind of ik contact mag maken. En dat dit gaat in overeenstemming met diens Hoger Zelf en met begeleiding van de Spirits.

Ter ondersteuning trek ik voor mijzelf orakelkaarten, om nog meer inzichten te krijgen over de energie en uitdagingen van jouw kind. Vervolgens volg ik de energie en voel ik in op de chakra’s. Dit doe ik door mijn handen op mijn eigen chakra’s te plaatsen, terwijl ik de energie van jouw kind waarneem. Hierbij maak ik ook gebruik van edelstenen. Op deze manier stuur ik liefdevolle energie naar blokkades en ondersteun ik bij het helingsproces hiervan.


Voorbeeld brief aan een kind

Na afloop ontvang je een verslag van wat ik heb gedaan en ervaren per mail, plus een brief gericht aan jouw kind. Deze brief kan je voorlezen en later kan jouw kind de brief zelf lezen.


Ervaringen


Prachtig Anoek! Ben je erg dankbaar 💖

Anoek heeft voor mijn zoontje een Luisterkindafstemming gedaan. Hij was toen 9 maanden oud. Heel klein natuurlijk, maar de dingen die Anoek beschreef voelde zo passend. Nu nog, een half jaar later herken ik veel dingen bij hem. Een gevoelig mannetje die emoties van anderen voelt en mee draagt. Iets wat ik heel erg bijzonder vond is dat Anoek de olifant als zijn beschermer aandroeg. Ons zoontje heeft vanwege zijn vroeg geboorte een tijd in het ziekenhuis gelegen en de couveuse waar hij in lag stond op het plekje “olifant”. Dus de olifant raakte mij. Door energie aan hem door te geven probeer ik de tips van Anoek verder toe te passen.

Hoi Anoek, de afstemming is prachtig en wilde het een deze dagen aan (naam kind) voorlezen. Dank je wel ik vind het erg mooi wat je doet en vooral de meerwaarde van een brief aan het kind. Liefs 

Anoek is zo’n prachtmens! Heeft een hele fijne energie! Inmiddels 2 keer een luisterkindafstemming bij haar gedaan en het heeft ons zoveel geholpen. We hebben prachtige inzichten gekregen en weten nu hoe we onze dochter nog beter kunnen begeleiden. Ook de kaartleggingen zijn altijd on point. Dankbaar dat je op ons pad bent gekomen!
Jouw bijdrage voor een Luisterkindafstemming is €44 en je meld je aan door onderstaand formulier in te vullen.

Aanmeldformulier Luisterkindafstemming