Aanbod

Gericht op ondersteuning bij emotionele processen en de algehele zoektocht, bied ik verschillende mogelijkheden aan (voor jongeren). Aan de hand van een kaartlegging, zielverbinding of 1 op 1 ondersteuning ontvang je nieuwe inzichten die jou verder kunnen helpen op jouw pad en help ik je los te laten wat jou niet meer helpt.

Ieder mens is anders, dus middels een gratis kennismakingsgesprek (telefonisch of videobellen) kunnen we kijken wat bij jou past. Een kaartlegging of zielverbinding kan een goede start zijn om laagdrempelig te ontdekken of mijn aanbod bij je past. Vervolgens heb je de optie om te kiezen voor 1 op 1 ondersteuning, online of fysiek.

Wanneer is mijn ondersteuning iets voor jou?

Als je bijvoorbeeld last hebt van;

 • Piekeren, onrust, vastlopen
 • Sombere gevoelens, je ongelukkig voelen
 • (Faal)angst, onzekerheid, veel aantrekken wat anderen van je vinden
 • Zelfdestructief gedrag, verslaving
 • Geen energie hebben, overspannen zijn, burn-out
 • Stress
 • Lichamelijke klachten/ziekte met mogelijk psychische oorzaak
 • Slapeloosheid
 • Hyperventilatie
 • Moeite met omgaan met je emoties of het gevoel hebben op slot te zitten
 • Moeite hebben met uiten van je gevoelens
 • Het overnemen van gevoelens/problemen van anderen
 • Over-/onderprikkeling
 • Pleasegedrag, jezelf wegcijferen, perfectionisme
 • Niet weten wat je talenten zijn en je passie is
 • Bindingsangst en verlatingsangst
Mui Ne, Vietnam

Coaching is voor iedereen die de behoefte voelt om bewust bezig te zijn met persoonlijke ontwikkeling. Je krijgt een spiegel voor, durf jij daarin te kijken en eerlijk te zijn tegen jezelf?

Wat het je oplevert;

 • Een opgelucht hart vol zelfliefde, innerlijke rust, acceptatie en vrede
 • Nieuwe inzichten die je kunnen helpen op jouw pad
 • Handvatten die je kan inzetten bij lastige situaties
 • Het gevoel dat je er mag zijn en goed bent zoals je bent
 • Een spiegel die jou steeds meer laat zien waar jouw kwaliteiten en talenten liggen
 • Meer grip op jouw leven; leiderschap

Wat voor opties zijn er?

De een geeft voorkeur aan zijn of haar eigen vertrouwde omgeving en heeft liever vanuit huis contact. De ander spreekt liever fysiek (op locatie) af en het mag allemaal. Hieronder lees je de mogelijkheden.

Kaartlegging €5

Via Whatsapp ontvang je 3 orakelkaarten met hierin een persoonlijke boodschap. Ik kies intuïtief uit de kaartensets Engelentherapie, Mystieke Maankaarten, Geheime boodschappen van de Dieren en Chakra Wijsheid. Je kan er voor jezelf met een specifieke vraag ingaan of het open laten. Geef je naam en nummer hieronder door en je ontvangt jouw kaarten en de persoonlijke boodschap zo snel mogelijk.


Zielverbinding €25


Op afstand maak ik contact met jouw ziel, voel ik waar blokkades zitten en help ik je dit los te laten. Een combinatie van reading en healing, waar je zelf niets voor hoeft te doen. Ter ondersteuning trek ik orakelkaarten en mail je deze samen met een intuïtief geschreven boodschap na afloop.


1 op 1 coaching, €35 voor 60 minuten

1 op 1 coaching kan online, fysiek al wandelend in de natuur of op locatie plaatsvinden. Eerst maken we kennis en bespreken we jouw hulpvraag. Waar loop je tegenaan/wat wil je bereiken en hoe wil je je voelen? Afgestemd op jouw behoefte zet ik verschillende technieken in om jou dichter bij jezelf te brengen. Denk aan orakelkaarten, meditatie, muziek, wandelen of misschien wil je wel een potje boksen. Je gaat met nieuwe inzichten en meer innerlijke rust weer naar huis.


Wat maakt dat ik een groot voorstander ben van coaching?

We hebben allemaal een mentor nodig. Iemand die je een spiegel voorhoudt, waardoor jouw eigen wijsheid zichtbaar wordt. Een goede mentor vertelt je niet wat te doen, maar laat je zien waar te kijken. Alles wat je nodig hebt zit al in jezelf.

Door middel van goede gesprekken met een coach die mij inspireerde leerde ik zonder oordeel naar mijzelf te kijken. Wekelijks had ik gesprekken en reflecteerde ik op mijn gedachten, gevoelens en handelen. Ik leerde over mijn manier van het omgaan met moeilijkheden en ontdekte mijn aangeleerde manieren van overleven.

Door mij hier bewust van te worden heb ik dit kunnen ombuigen naar constructieve, opbouwende manieren. Hierdoor ervaar ik nu veel meer innerlijke rust, balans en energie. Ik zit weer lekker in mijn vel en ervaar levenslust en de kracht dat ik alles aan kan. Ik voel mij thuis bij mijzelf en leef het leven dat ik wil. Dat is wat coaching mij heeft opgeleverd en dat gun ik jou ook.

Heb je nog vragen of wil je eerst even kennis maken? App naar 06-19438298, dan hebben we even contact. Of meld je hieronder aan om een afspraak in te plannen.

Ik wandel graag een stukje met je mee op jouw pad!


Ervaringen

Judith van der Thiel (23)

Vanochtend (6-1-2021) ben ik bij Anoek geweest voor een healing/zielreading. Toen ik binnenkwam ontving zij mij met open armen en een hele fijne energie. We hebben eerst even een korte meditatie gedaan, dit was fijn. Ook heb ik 3 kaarten getrokken. De kaarten paste precies bij de stukken, waarmee ik nu bezig ben in mijn leven, dus eigenlijk verbaasde het me totaal niet, maar was het wel een bevestiging.  Ook stelde Anoek zich af op mijn energie en vertelde ze bepaalde dingen, waar ik mij in kon vinden. En waar ik mee aan de slag mag gaan. Liefs Judith

Rob Knol (56)

Op het prikbord bij de supermarkt werd mijn aandacht getrokken door een affiche van een jonge vrouw met een prachtige hoed. Pandapauwer stond erop. Zat al een tijdje niet lekker in m’n vel en belde gelijk voor een afspraak. Ik kon vrij snel terecht en bij binnenkomst werd ik verrast door de rust en energie van Anoek!! Wow.. Na een korte kennismaking ( en een lekker plakje zelfgemaakte cake ) gingen we van start. Al snel kwam Anoek bij de pijnpunten waar ik mee zat en kwam ik volledig tot rust in mijzelf. Daarna volgde een nog een heerlijke meditatie met relaxte muziek en tenslotte een mooi kaartlegging😇 Anoek, ontzettend bedankt en voor een ieder die twijfelt zou ik zeggen: gewoon DOEN !!

Medha Boeijkens (44)

Afgelopen week (23-12-2020) heb ik een healing gehad van Anoek. Tijdens een kabbelend achtergrond muziekje kreeg ik eerst een korte meditatie. Het leuke hieraan is omdat ik visueel ingesteld ben ik Anoek haar aanwijzingen, schiet wortels in de grond, maak een lijntje naar boven die gepakt word door overleden dierbaren, ook letterlijk voor mij zag! Hierna mocht ik drie kaarten trekken. “Gekko, waar ik gelijk de verbintenis met mijn man in zag omdat mijn man een tatoeage van een gekko heeft” “De graanmaan” “Loslaten, laat los en voel”. Anoek vertelde me dat ik op mijn “gevoel” mocht vertrouwen! En dat heb ik die dag geweten! Wij hebben een hond die herplaatst is bij ons. Mijn man en dochter gingen boodschappen doen toen de hond heel zielig bleef wachten op hun terugkomst. Ik “voelde” zijn verdriet, kreeg een “doodongelukkig” gevoel over mij heen! Uiteindelijk heb ik Anoek bericht omdat ik niet wist wat ik met dit “gevoel” aan moest. Aan het eind van de middag kreeg ik het helemaal te kwaad en volgde er een flinke huilbui. Voor mijn “gevoel” pikte ik het “gevoel” van de hond op! Wat door Anoek werd vertaald als “hoogsensitief”. Ik vond dit toch wel het aller mooiste van de healing! En ben Anoek daarom dan ook erg dankbaar dat ik dit heb mogen ervaren!

Nanette Wijdekop (52)

19 december jl. heb ik een Reading gehad van Anoek en wat voor één…. De informatie waar Anoek mee kwam was glashelder en bracht me al snel op het spoor van mijn zoon. Die niet overleden was maar nog springlevend, maar waarmee de verhouding sinds afgelopen zomer ernstig verstoord was. Anoek gaf me een duidelijke boodschap; verzacht je hart (ik dacht dat ik dat al had gedaan, maar misschien nog niet genoeg voor de energie van mijn zoon). Ik heb deze boodschap ter harte genomen en heb ingetuned op zijn energie. Toen ik hem tweede kerstdag jl. zag voelde het goed, we hebben echt verbinding gemaakt en een opening naar beter contact werd werkelijkheid. Ontzettend bedankt Anoek!

Nick Sijm (25), Gegevensbeheerder BAG

Dit is de eerste keer dat ik een ziel reading heb gedaan. Ik vond het een goede stap om mijzelf verder open te stellen op spiritueel vlak. Tot verbazing komt mijn reading erg dichtbij de werkelijkheid. Er wordt gesproken over hooggevoeligheid, onzekerheid en prestatiedruk. Ook over controle loslaten, al goed genoeg zijn en kiezen voor mezelf. De zin ‘je mag meer vanuit je hart leven en minder vanuit mijn hoofd’ raakte me zeer, omdat ik recent tot de realisatie kwam dat ik in de liefde precies ben waar ik hoor te zijn. En dat terwijl ik in het begin nog veel met mijn hoofd deed. Mijn reading heeft mij bevestiging gegeven op aspecten waar ik bevestiging nodig had en handvaten om meer tot mezelf te komen. Bedankt Anoek 💙

Marijke Doorman, lerares basisschool
Lieve Anoek,
Bij het zien van de orakelkaarten die jij voor mij getrokken hebt, voelde ik blijdschap opborrelen. Wat een sterke dieren met een mooie boodschap. Het gaf mij de bevestiging dat het pad wat ik nu bewandel voor mij goed is. Het is wat het is en dat is goed.
Dank je wel.