1:1 Healing

Bij Pandapauwer kan je terecht voor een ondersteuningsaanbod gericht op meer zelfliefde, het openen van je hart en het opdoen van nieuwe inzichten die je helpen op je pad. Laat los wat je niet meer dient. Kies bijvoorbeeld voor een Ontspanningsmassage of Healing sessie. Ook is het mogelijk om een 3 maanden Healing journey te volgen.


Bij wat voor klachten biedt de ondersteuning verlichting?

 • Piekeren, onrust, vastlopen, slapeloosheid
 • Sombere gedachten, je ongelukkig voelen
 • Stress, onzekerheid, veel aantrekken wat anderen van je vinden
 • Zelfdestructief gedrag, verslaving, workaholic, altijd AAN staan
 • Geen energie hebben, overspannen zijn, burn-out
 • Lichamelijke klachten/ziekte met mogelijk emotionele oorzaak
 • Veel of juist weinig eten
 • Moeite met omgaan met je emoties of het gevoel hebben op slot te zitten
 • Moeite hebben met het uiten van je gevoelens/jezelf uiten
 • Het overnemen van gevoelens/problemen van anderen
 • Pleasegedrag, jezelf wegcijferen, perfectionisme
 • Niet weten wat je talenten zijn en je passie is
 • Bindingsangst en verlatingsangst
 • Moeite met intimiteit/seksualiteit/relaties/vriendschappen
 • Moeite met onderscheiden hoofd en intuïtie, hartverlangens voelen

Herken je jezelf (deels) in bovenstaande? Gefeliciteerd, je bent mens!


“Ik kan Pandapauwer absoluut aan iedereen aanbevelen. Anoek is een lief, vrij, fijn persoon en ze is heel open. Hierdoor is het gemakkelijk een fijne connectie met haar te krijgen. Ze heeft mij al meerdere malen geholpen als ik zocht naar houvast of bevestiging. Anoek neemt echt de tijd voor je, je merkt dat ze haar werk vanuit liefde en passie doet. Ik ben ontzettend blij dat Anoek en Pandapauwer op mijn pad zijn gekomen.


Massage

Een rust en zenmoment voor jezelf. Met liefdevolle aandacht voor je gezondheid. Laat spanning in je spieren en je lichaam los tijdens een Ontspanningsmassage.

Wil je dit gecombineerd met healing en het loslaten van emotionele blokkades om de oorzaak van de klachten aan te pakken? Kies dan voor een Transformatie massage.Healing sessie

Kom weer tot jezelf en ervaar diepe ontspanning, innerlijke rust en zelfliefde. Laat blokkades los, zodat levensenergie weer optimaal kan stromen. De Healing sessie is een combinatie van coaching, een kaartlegging en massage met edelstenen. En een heerlijk warm voetenbad! Hieronder lees je een mooie ervaring!

“Bij Anoek ben ik terecht gekomen toen ik ondersteuning nodig had om mijn mannelijke en vrouwelijke energie meer in balans te krijgen. Tijdens een uitgebreide healing sessie, waarbij ze met diverse tools werkt zijn we aan de slag gegaan om meer in het voelen te komen. Meer inzicht ook te verkrijgen en energie stroom meer op gang te brengen voor de vrouwelijke energie. Het voelde heel fijn en liefdevol, vanaf al het moment van ontvangst. Anoek neemt echt de tijd voor je🙏
Iedere keer wanneer ik met Anoek in contact kom op welke vorm dan ook, komen er bij mij weer veel signalen en synchroniteiten op mijn pad. Ik ervaar stroming en ontwikkeling voor mijzelf en mijn bedrijf 💞🙏”


Healing journey

Ben je op zoek naar begeleiding voor een langere periode en wil jij jezelf transformeren tot de mooiste versie van jezelf? Bij een Healing journey gaan we in 3 maanden tijd werken aan jouw persoonlijke groei, je mentale gezondheid en je fysieke gestel. We werken met kaartleggingen, massage, edelstenen, creatieve werkvormen en energiewerk.


Ervaring Healing journey:

Een paar maanden vertoeft bij Anoek om met mijn burn-out om te gaan, spirituele lessen te krijgen en weer terug te komen in mijn energie. Door middel van kaartleggingen, innerlijk kind activiteiten, energetische massages en gewoon een héle rustgevende en fijne sfeer ging er een nieuwe wereld voor me open! Hele bijzondere ervaringen gehad bij Anoek en ging telkens met een veel beter gevoel naar huis dan dat ik aankwam. Om weer in je eigen kracht te staan kan ik Anoek zéker aanbevelen!! Go girl! 😘”


Wat het je oplevert;

Een opgelucht hart vol zelfliefde, innerlijke rust, dankbaarheid en vrede!
Je meer en krachtiger aanwezig voelen in jouw lichaam!
Balans tussen zachtheid, kwetsbaarheid en innerlijk vuur!
Nieuwe inzichten en inspiratie opdoen die je verder helpen op jouw pad!
Handvatten die je kan inzetten bij lastige situaties!
Helemaal ongeremd jezelf zijn! Ook jouw sensuele zelf omarmen!
Jouw levensenergie weer optimaal laten stromen!
Meer kennis van jouw kwaliteiten, spirituele gaven en valkuilen!
Meer grip op jouw leven; leiderschap!
Het versterken van jouw intuïtie!


Telefonisch afstemmen

Wil je even invoelen en afstemmen of mijn aanbod bij je past? En welke dienst het beste aansluit? Laten we telefonisch contact hebben (max 10 minuten, dit is niet ter vervanging van een coachgesprek). Vraag een telefonisch contactmoment hieronder aan.

Contactformulier

  Je telefoonnummer


  Video: “Hoe kan ik meer van mijzelf houden?”