Aanbod

Gericht op ondersteuning bij emotionele processen en de algehele zoektocht, kan je bij Pandapauwer kiezen uit Coaching met kaartlegging of een Healing Sessie met edelstenen. Voor meer zelfliefde, een opgelucht hart en nieuwe inzichten die je helpen op je pad.

Bij wat voor klachten biedt de ondersteuning verlichting?

 • Piekeren, onrust, vastlopen, slapeloosheid
 • Sombere gedachten, je ongelukkig voelen
 • (Faal)angst, onzekerheid, veel aantrekken wat anderen van je vinden
 • Zelfdestructief gedrag, verslaving
 • Geen energie hebben, overspannen zijn, burn-out
 • Stress, paniek, controledwang
 • Lichamelijke klachten/ziekte met mogelijk emotionele oorzaak
 • Veel of juist weinig eten
 • Moeite met omgaan met je emoties of het gevoel hebben op slot te zitten
 • Moeite hebben met het uiten van je gevoelens/jezelf uiten
 • Het overnemen van gevoelens/problemen van anderen
 • Pleasegedrag, jezelf wegcijferen, perfectionisme
 • Niet weten wat je talenten zijn en je passie is
 • Bindingsangst en verlatingsangst
 • Moeite met intimiteit/seksualiteit
 • Moeite met onderscheiden hoofd en intuïtie, hartverlangens voelen

Wil je graag even afstemmen of het aanbod bij je past?


Het ondersteuningsaanbod

Coaching met kaartlegging

Ontvang nieuwe inzichten en praktische handvatten die je kunt gebruiken op jouw pad. Een coachgesprek met kaartlegging maakt je o.a. bewust van relaties, werk, studie, gezondheid en emoties.

Healing sessie met edelstenen

Kom weer tot jezelf en ervaar diepe ontspanning en innerlijke rust. Laat van daaruit emoties los die je niet meer dienen en eigen je innerlijke kracht weer toe. Middels liefdevol energie- en lichaamswerk.


Wat het je oplevert;

Een opgelucht hart vol zelfliefde, innerlijke rust, dankbaarheid en vrede!
Je meer en krachtiger aanwezig voelen in jouw lichaam!
Balans tussen zachtheid en innerlijk vuur!
Nieuwe inzichten en inspiratie die je verder helpen op jouw pad!
Handvatten die je kan inzetten bij lastige situaties!
Het gevoel dat je er mag zijn en goed bent zoals je bent!
Meer kennis van jouw kwaliteiten, talenten en valkuilen!
Meer grip op jouw leven; leiderschap!


Ervaringen

Toen ik binnenkwam ontving zij mij met open armen en een hele fijne energie. We hebben eerst even een korte meditatie gedaan, dit was fijn. De kaarten paste precies bij de stukken, waarmee ik nu bezig ben in mijn leven, dus eigenlijk verbaasde het me totaal niet, maar was het wel een bevestiging.  Ook stelde Anoek zich af op mijn energie en vertelde ze bepaalde dingen, waar ik mij in kon vinden. En waar ik mee aan de slag mag gaan. Liefs

Zat al een tijdje niet lekker in m’n vel. Ik kon vrij snel terecht en bij binnenkomst werd ik verrast door de rust en energie van Anoek!! Wow.. Na een korte kennismaking ( en een lekker plakje zelfgemaakte cake ) gingen we van start. Al snel kwam Anoek bij de pijnpunten waar ik mee zat en kwam ik volledig tot rust in mijzelf. Daarna volgde een nog een heerlijke meditatie met relaxte muziek en tenslotte een mooi kaartlegging😇 Anoek, ontzettend bedankt en voor een ieder die twijfelt zou ik zeggen: gewoon DOEN !!

Ik kreeg een aurareading en de informatie waar Anoek mee kwam was glashelder en bracht me al snel op het spoor van mijn zoon (die nog leeft). De verhouding met hem was op dat moment ernstig verstoord. Anoek gaf me een duidelijke boodschap; verzacht je hart (ik dacht dat ik dat al had gedaan, maar misschien nog niet genoeg voor de energie van mijn zoon). Ik heb deze boodschap ter harte genomen en heb ingetuned op zijn energie. Toen ik hem vervolgens weer zag voelde het goed, we hebben echt verbinding gemaakt en een opening naar beter contact werd werkelijkheid. Ontzettend bedankt Anoek!

Lieve Anoek, Bij het zien van de orakelkaarten die jij voor mij getrokken hebt, voelde ik blijdschap opborrelen. Wat een sterke dieren met een mooie boodschap. Het gaf mij de bevestiging dat het pad wat ik nu bewandel voor mij goed is. Het is wat het is en dat is goed. Dank je wel.


Gratis kennismaken

Ben je ook zo’n gevoelsmens die eerst even wil kennismaken om te voelen of mijn aanbod bij je past? En welke dienst dan het beste aansluit? Vraag een gratis kennismakingsgesprek aan, dan bellen we even. Meld je aan door een Whatsappje te sturen of vul onderstaand contactformulier in.

  Je telefoonnummer (optioneel)

  Geef hier aan wat jouw voorkeur heeft