Aanbod

Gericht op ondersteuning bij emotionele processen en de algehele zoektocht, zijn er verschillende mogelijkheden, fysiek en op afstand, voor kinderen, jongeren en volwassenen.

Behoefte aan een luisterend oor en jezelf vanuit een nieuw licht zien? 1:1 ondersteuning biedt nieuwe inzichten, kennis van jouw kwaliteiten, meer innerlijke rust en zelfliefde. Dit kan in de praktijk, al wandelend in de natuur, bij je thuis of op locatie plaatsvinden.

Een combinatie van healing en reading, waarbij er wordt meegevoeld met jouw systeem. Het loslaten van blokkades, verlichten van donkerte en terughalen van kracht waar het leeg voelt. Zodat jouw levensenergie weer optimaal en vrij kan stromen.

Wil je nog een stapje verder in jouw transformatie proces? Dan gaat een transformatie massage nog meer de diepte in. Hierbij ga je echt voelen hoe het zelf herstellend vermogen van het lichaam werkt. Middels meditatie, rustgevende muziek en edelstenen.

Liever wat laagdrempeliger beginnen? Scrol door voor de kaartlegging en liefdesbrief. Ook is het mogelijk om te (video)bellen om samen te kijken wat bij jou past.

Wat het je oplevert;

Een opgelucht hart vol zelfliefde, innerlijke rust, acceptatie en vrede
Je meer en krachtiger aanwezig voelen in jouw lichaam
Nieuwe inzichten die je verder helpen op jouw pad
Handvatten die je kan inzetten bij lastige situaties
Het gevoel dat je er mag zijn en goed bent zoals je bent
Een spiegel die jou steeds meer laat zien waar jouw kwaliteiten en talenten liggen
Meer grip op jouw leven; leiderschap


Een kaartlegging, liefdesbrief of zielverbinding kan een goede start zijn om laagdrempelig te ontdekken of mijn aanbod bij je past.

Ontvang nieuwe inzichten voor op jouw pad middels Whatsapp. Jouw bijdrage is €10.

Ontvang Liefdepost in de brievenbus met een reading van jouw energie. Jouw bijdrage is €25.

Bij wat voor klachten biedt de ondersteuning verlichting?

 • Piekeren, onrust, vastlopen, slapeloosheid
 • Sombere gedachten, je ongelukkig voelen
 • (Faal)angst, onzekerheid, veel aantrekken wat anderen van je vinden
 • Zelfdestructief gedrag, verslaving
 • Geen energie hebben, overspannen zijn, burn-out
 • Stress, paniek, controledwang
 • Lichamelijke klachten/ziekte met mogelijk emotionele oorzaak
 • Veel of juist weinig eten
 • Moeite met omgaan met je emoties of het gevoel hebben op slot te zitten
 • Moeite hebben met het uiten van je gevoelens/jezelf uiten
 • Het overnemen van gevoelens/problemen van anderen
 • Over-/onderprikkeling
 • Pleasegedrag, jezelf wegcijferen, perfectionisme
 • Niet weten wat je talenten zijn en je passie is
 • Bindingsangst en verlatingsangst

Op zoek naar een creatief en persoonlijk cadeau?

Het is ook mogelijk om een gepersonaliseerde cadeaubon te bestellen voor een bedrag naar keuze.

Geef iemand bijvoorbeeld een kaartlegging of liefdesbrief cadeau!

Je ontvangt de bon in een gezellig tasje, met edelsteen!

Heb je nog vragen? Je mag ook bellen/appen naar 0619438298. Ik wandel graag een stukje met je mee op jouw pad!

Stuur een WhatsApp bericht


Ervaringen

Lieve Anoek! Hartelijk dank!
Nuchter en realistisch als ik ben heb ik me geheel open gesteld voor een behandeling door jou. Het is iets wat ik doorgaans bij elk ander nooit zou doen! Ik heb het bij jou wel gedaan, kwestie van vertrouwen en goed gevoel! De behandeling heb ik in alle mogelijke ontspanning ondergaan! Of er een mogelijk resultaat uit voort is gekomen, heel eerlijk, ik denk van wel en welk laat ik even voor mijzelf! Dank je wel lieve Anoek! X

Toen ik aankwam bij Anoek deed ze de deur gelijk open en was er een hartelijk welkom. Als eerste zorgte ze ervoor dat ik wat meer tot rust kwam, wat ik nodig had na mijn “versnelde” dagje. Ik kwam letterijk (met mijn voeten) in een warm bad, heerlijk! Nadat we de kaarten hadden besproken, welke Anoek voor mij getrokken had, mocht ik op de massage tafel liggen. Wat ze daar precies doet mag je zelf ervaren, maar ik kan zeggen dat ik allerlei onvergetelijke dingen heb mogen ervaren. Anoek laat mij zien dat mijn wereld groter is dan ik dacht dat hij was. Ze laat mij groeien en er zijn zoals ik ben. Ze doet haar werk vol passie en ik raad haar zeker aan!

Judith van der Thiel (23)

Toen ik binnenkwam ontving zij mij met open armen en een hele fijne energie. We hebben eerst even een korte meditatie gedaan, dit was fijn. De kaarten paste precies bij de stukken, waarmee ik nu bezig ben in mijn leven, dus eigenlijk verbaasde het me totaal niet, maar was het wel een bevestiging.  Ook stelde Anoek zich af op mijn energie en vertelde ze bepaalde dingen, waar ik mij in kon vinden. En waar ik mee aan de slag mag gaan. Liefs Judith

Rob Knol (56)

Zat al een tijdje niet lekker in m’n vel.Ik kon vrij snel terecht en bij binnenkomst werd ik verrast door de rust en energie van Anoek!! Wow.. Na een korte kennismaking ( en een lekker plakje zelfgemaakte cake ) gingen we van start. Al snel kwam Anoek bij de pijnpunten waar ik mee zat en kwam ik volledig tot rust in mijzelf. Daarna volgde een nog een heerlijke meditatie met relaxte muziek en tenslotte een mooi kaartlegging😇 Anoek, ontzettend bedankt en voor een ieder die twijfelt zou ik zeggen: gewoon DOEN !!

Nanette Wijdekop (52)

Ik kreeg een aurareading en de informatie waar Anoek mee kwam was glashelder en bracht me al snel op het spoor van mijn zoon (die nog leeft). De verhouding met hem was op dat moment ernstig verstoord. Anoek gaf me een duidelijke boodschap; verzacht je hart (ik dacht dat ik dat al had gedaan, maar misschien nog niet genoeg voor de energie van mijn zoon). Ik heb deze boodschap ter harte genomen en heb ingetuned op zijn energie. Toen ik hem vervolgens weer zag voelde het goed, we hebben echt verbinding gemaakt en een opening naar beter contact werd werkelijkheid. Ontzettend bedankt Anoek!

Nick Sijm (25), Gegevensbeheerder BAG

Dit is de eerste keer dat ik een ziel reading heb gedaan. Ik vond het een goede stap om mijzelf verder open te stellen op spiritueel vlak. Tot verbazing komt mijn reading erg dichtbij de werkelijkheid. Er wordt gesproken over hooggevoeligheid, onzekerheid en prestatiedruk. Ook over controle loslaten, al goed genoeg zijn en kiezen voor mezelf. De zin ‘je mag meer vanuit je hart leven en minder vanuit mijn hoofd’ raakte me zeer, omdat ik recent tot de realisatie kwam dat ik in de liefde precies ben waar ik hoor te zijn. En dat terwijl ik in het begin nog veel met mijn hoofd deed. Mijn reading heeft mij bevestiging gegeven op aspecten waar ik bevestiging nodig had en handvaten om meer tot mezelf te komen. Bedankt Anoek 💙

Marijke Doorman, lerares basisschool
Lieve Anoek,
Bij het zien van de orakelkaarten die jij voor mij getrokken hebt, voelde ik blijdschap opborrelen. Wat een sterke dieren met een mooie boodschap. Het gaf mij de bevestiging dat het pad wat ik nu bewandel voor mij goed is. Het is wat het is en dat is goed.
Dank je wel.