Aanbod

Gericht op ondersteuning bij emotionele processen en de algehele zoektocht, zijn er verschillende mogelijkheden. Je kan kiezen uit een Kaartlegging, Online Reading, Luisterkindafstemming of een Healing Sessie. Voor meer zelfliefde, een opgelucht hart en nieuwe inzichten die je helpen op je pad.

Bij wat voor klachten biedt de ondersteuning verlichting?

 • Piekeren, onrust, vastlopen, slapeloosheid
 • Sombere gedachten, je ongelukkig voelen
 • (Faal)angst, onzekerheid, veel aantrekken wat anderen van je vinden
 • Zelfdestructief gedrag, verslaving
 • Geen energie hebben, overspannen zijn, burn-out
 • Stress, paniek, controledwang
 • Lichamelijke klachten/ziekte met mogelijk emotionele oorzaak
 • Veel of juist weinig eten
 • Moeite met omgaan met je emoties of het gevoel hebben op slot te zitten
 • Moeite hebben met het uiten van je gevoelens/jezelf uiten
 • Het overnemen van gevoelens/problemen van anderen
 • Pleasegedrag, jezelf wegcijferen, perfectionisme
 • Niet weten wat je talenten zijn en je passie is
 • Bindingsangst en verlatingsangst
 • Moeite met intimiteit/seksualiteit
 • Moeite met onderscheiden hoofd en intuïtie, hartverlangens voelen

Wat het je oplevert;

Een opgelucht hart vol zelfliefde, innerlijke rust, dankbaarheid en vrede
Je meer en krachtiger aanwezig voelen in jouw lichaam
Balans tussen zachtheid en innerlijk vuur
Nieuwe inzichten die je verder helpen op jouw pad
Handvatten die je kan inzetten bij lastige situaties
Het gevoel dat je er mag zijn en goed bent zoals je bent
Meer kennis van jouw kwaliteiten, talenten en valkuilen
Meer grip op jouw leven; leiderschap


Ondersteuningsaanbod

Voor jongeren (18 t/m 39 jaar) die lid/Vrienden zijn van JWF, geldt een korting van 20% op onderstaande diensten!

Kaartlegging

Ontvang nieuwe inzichten voor op jouw pad. Een kaartlegging met orakelkaarten maakt je o.a. bewust van relaties, werk, studie, gezondheid en emoties. Je ontvangt een intuïtief geschreven boodschap met een foto van de voor jou getrokken orakelkaarten via Whatsapp.
Jouw bijdrage is €15.

Online reading

Ontvang nieuwe inzichten en praktische handvatten die je kunt gebruiken op jouw pad. Krijg antwoord op vraagstukken en bevestiging van wat je intuïtief en in je hart al weet. De reading bestaat uit het lezen van je energie en chakra’s, in combinatie met een kaartlegging. Hierover gaan we in gesprek via Zoom. Jouw bijdrage is €75.

Luisterkindafstemming

Merk je dat jouw kind vastloopt in gedrag, op sociaal/emotioneel gebied of qua hooggevoeligheid? Door contact te maken met de ziel van jouw kind, wordt er meegevoeld waar blokkades zitten en hier wordt liefdevolle energie naartoe gestuurd. Je ontvangt per mail een brief aan jouw kind.
Jouw bijdrage is €75.

Healing sessie

Ontdek waar je jezelf nog klein en tegenhoudt. Middels meditatie, een kaartlegging en chakra healing. Voel je welkom in de praktijkruimte in Andijk en ga de diepte in. Ervaar hoe het zelf herstellend vermogen van het lichaam werkt en dat alles wat je nodig hebt altijd in de energie aanwezig is.
Jouw bijdrage is €150.


Op zoek naar een creatief en persoonlijk cadeau?

Het is ook mogelijk om een gepersonaliseerde cadeaubon te bestellen voor een bedrag naar keuze. Geef iemand bijvoorbeeld een Kaartlegging of Online reading cadeau! Je ontvangt de bon in een mooi tasje, met edelsteen in een bijzonder zakje.

Daarnaast zijn er prachtige edelstenen bij Pandapauwer te koop. Geef jezelf of een dierbare een liefdevolle steun in de rug, bijvoorbeeld passend bij het sterrenbeeld of groeiproces. Je krijgt hierbij ook de omschrijving met de werking van de edelsteen mee.


Ben je ook zo’n gevoelsmens die eerst even wil kennismaken om te voelen of mijn aanbod bij je past? En welke dienst dan het beste aansluit?


Ervaringen

Lieve Anoek, bedankt voor het verslag en de zielverbinding. Het is heel passend bij mij. Het geeft mij ook gelijk weer een liefdevolle herinnering dat ik mag zakken in mijn lijf. Vanuit daar ervaar ik alles vanuit zoveel meer rust en voel ik mijn eigen zachtheid, waar ik af en toe zo hard naar op zoek ben. Ja en vanuit daar de verbinding aangaan met de ander, maar eerst mijn eigen kopje vullen.  Fijne reminders waar ik heel veel baat bij heb. Ik voel het plezier weer stromen om te mijmeren over mijn verlangens. Ik mag groots dromen en de inzichten op mijn pad ontvangen. Enorm bedankt!! Liefs

Goedemorgen lieverd,  ik wil even wat met je delen! Ik heb net een uur alleen met de hondjes gelopen bij het meer. Ik zit al een aantal dagen in een behoorlijk proces waarbij ik gisteren en vanmorgen mooie inzichten mocht ontvangen. Er kwam net een emotie los, WAUW!! Tranen over mijn gezicht en een ademreis mogen ontvangen. Ging helemaal vanzelf. 😄 Toen was jouw liefdevolle, warme energie zo voelbaar. Intens dankbaar dat ik zo die energie mocht ervaren. 🙏 Dit was eigenlijk de eerste keer dat ik alleen was en zo de energie van iemand kon voelen. Dankbaar dat ik Jou heb leren kennen. Dankjewel en een hele fijne dag ❤️❤️🙏🙏

Toen ik binnenkwam ontving zij mij met open armen en een hele fijne energie. We hebben eerst even een korte meditatie gedaan, dit was fijn. De kaarten paste precies bij de stukken, waarmee ik nu bezig ben in mijn leven, dus eigenlijk verbaasde het me totaal niet, maar was het wel een bevestiging.  Ook stelde Anoek zich af op mijn energie en vertelde ze bepaalde dingen, waar ik mij in kon vinden. En waar ik mee aan de slag mag gaan. Liefs

Zat al een tijdje niet lekker in m’n vel.Ik kon vrij snel terecht en bij binnenkomst werd ik verrast door de rust en energie van Anoek!! Wow.. Na een korte kennismaking ( en een lekker plakje zelfgemaakte cake ) gingen we van start. Al snel kwam Anoek bij de pijnpunten waar ik mee zat en kwam ik volledig tot rust in mijzelf. Daarna volgde een nog een heerlijke meditatie met relaxte muziek en tenslotte een mooi kaartlegging😇 Anoek, ontzettend bedankt en voor een ieder die twijfelt zou ik zeggen: gewoon DOEN !!

Ik kreeg een aurareading en de informatie waar Anoek mee kwam was glashelder en bracht me al snel op het spoor van mijn zoon (die nog leeft). De verhouding met hem was op dat moment ernstig verstoord. Anoek gaf me een duidelijke boodschap; verzacht je hart (ik dacht dat ik dat al had gedaan, maar misschien nog niet genoeg voor de energie van mijn zoon). Ik heb deze boodschap ter harte genomen en heb ingetuned op zijn energie. Toen ik hem vervolgens weer zag voelde het goed, we hebben echt verbinding gemaakt en een opening naar beter contact werd werkelijkheid. Ontzettend bedankt Anoek!

Dit is de eerste keer dat ik een ziel reading heb gedaan. Ik vond het een goede stap om mijzelf verder open te stellen op spiritueel vlak. Tot verbazing komt mijn reading erg dichtbij de werkelijkheid. Er wordt gesproken over hooggevoeligheid, onzekerheid en prestatiedruk. Ook over controle loslaten, al goed genoeg zijn en kiezen voor mezelf. De zin ‘je mag meer vanuit je hart leven en minder vanuit mijn hoofd’ raakte me zeer, omdat ik recent tot de realisatie kwam dat ik in de liefde precies ben waar ik hoor te zijn. En dat terwijl ik in het begin nog veel met mijn hoofd deed. Mijn reading heeft mij bevestiging gegeven op aspecten waar ik bevestiging nodig had en handvaten om meer tot mezelf te komen. Bedankt Anoek 💙

Lieve Anoek, Bij het zien van de orakelkaarten die jij voor mij getrokken hebt, voelde ik blijdschap opborrelen. Wat een sterke dieren met een mooie boodschap. Het gaf mij de bevestiging dat het pad wat ik nu bewandel voor mij goed is. Het is wat het is en dat is goed. Dank je wel.