1:1 Healing

Gericht op ondersteuning bij emotionele processen en de algehele zoektocht, kan je bij Pandapauwer kiezen uit Coaching, een Transformatie massage of ga voor de all in Healing Sessie. Voor meer zelfliefde, een opgelucht hart en nieuwe inzichten die je helpen op je pad.

Bij wat voor klachten biedt de ondersteuning verlichting?

 • Piekeren, onrust, vastlopen, slapeloosheid
 • Sombere gedachten, je ongelukkig voelen
 • (Faal)angst, onzekerheid, veel aantrekken wat anderen van je vinden
 • Zelfdestructief gedrag, verslaving
 • Geen energie hebben, overspannen zijn, burn-out
 • Stress, paniek, controledwang
 • Lichamelijke klachten/ziekte met mogelijk emotionele oorzaak
 • Veel of juist weinig eten
 • Moeite met omgaan met je emoties of het gevoel hebben op slot te zitten
 • Moeite hebben met het uiten van je gevoelens/jezelf uiten
 • Het overnemen van gevoelens/problemen van anderen
 • Pleasegedrag, jezelf wegcijferen, perfectionisme
 • Niet weten wat je talenten zijn en je passie is
 • Bindingsangst en verlatingsangst
 • Moeite met intimiteit/seksualiteit/relaties/vriendschappen
 • Moeite met onderscheiden hoofd en intuïtie, hartverlangens voelen

Wil je graag even afstemmen of het aanbod bij je past?


Het ondersteuningsaanbod

Fijn in een groep? Ik organiseer ook Healing cirkels!
Liever online? Klik hier voor Online coaching of een Kaartlegging via Whatsapp
Of zelfs per post? Klik hier voor Liefdespost!

Coaching met kaartlegging

Ontvang nieuwe inzichten en kennis over jouw denken en handelen en hoe dit bijdraagt aan jouw welzijn. Middels gesprek en het leggen van orakelkaarten, neem je praktische handvatten mee naar huis die je kunt gebruiken op jouw pad.


De kaart die eruit viel past precies bij het proces waar ik op dit moment in zit! En kwam onwijs binnen. Het geeft een bevestiging dat ik op de goede weg ben. Het gesprek en je verzachtende woorden hebben me nieuwe inzichten gegeven, waar ik verder mee aan de gang kan. Fijn om wat richtpunten te hebben, echt heel erg fijn dat je dit doet. Dankjewel!‘ – Ervaring Coachgesprek met kaartlegging


Transformatie massage

Heb je behoefte aan diepe ontspanning en wil je blokkades en pijnpunten in jouw lichaam loslaten? Een transformatie massage biedt verlichting en verzachting en helpt de oorzaken weg te halen, zodat pijn en stress niet meer terugkomt in jouw systeem.


Bedankt voor de massage, het heeft mij zeker geholpen met aarden de afgelopen week. Ik hoop dat het er als een soort automatische insluipt.’ – Ervaring Transformatie massage


Healing sessie

Kom weer tot jezelf en ervaar diepe ontspanning, innerlijke rust en zelfliefde. Laat blokkades los, zodat levensenergie weer optimaal kan stromen. De Healing sessie is een combinatie van coaching, een kaartlegging en massage met edelstenen. En een heerlijk warm voetenbad!


Wat het je oplevert;

Een opgelucht hart vol zelfliefde, innerlijke rust, dankbaarheid en vrede!
Je meer en krachtiger aanwezig voelen in jouw lichaam!
Balans tussen zachtheid en innerlijk vuur!
Nieuwe inzichten en inspiratie die je verder helpen op jouw pad!
Handvatten die je kan inzetten bij lastige situaties!
Het gevoel dat je er mag zijn en goed bent zoals je bent!
Meer kennis van jouw kwaliteiten, talenten en valkuilen!
Meer grip op jouw leven; leiderschap!


Ervaringen

Toen ik binnenkwam ontving zij mij met open armen en een hele fijne energie. We hebben eerst even een korte meditatie gedaan, dit was fijn. De kaarten paste precies bij de stukken, waarmee ik nu bezig ben in mijn leven, dus eigenlijk verbaasde het me totaal niet, maar was het wel een bevestiging.  Ook stelde Anoek zich af op mijn energie en vertelde ze bepaalde dingen, waar ik mij in kon vinden. En waar ik mee aan de slag mag gaan. Liefs

Zat al een tijdje niet lekker in m’n vel. Ik kon vrij snel terecht en bij binnenkomst werd ik verrast door de rust en energie van Anoek!! Wow.. Na een korte kennismaking ( en een lekker plakje zelfgemaakte cake ) gingen we van start. Al snel kwam Anoek bij de pijnpunten waar ik mee zat en kwam ik volledig tot rust in mijzelf. Daarna volgde een nog een heerlijke meditatie met relaxte muziek en tenslotte een mooi kaartlegging😇 Anoek, ontzettend bedankt en voor een ieder die twijfelt zou ik zeggen: gewoon DOEN !!

Ik kreeg een aurareading en de informatie waar Anoek mee kwam was glashelder en bracht me al snel op het spoor van mijn zoon (die nog leeft). De verhouding met hem was op dat moment ernstig verstoord. Anoek gaf me een duidelijke boodschap; verzacht je hart (ik dacht dat ik dat al had gedaan, maar misschien nog niet genoeg voor de energie van mijn zoon). Ik heb deze boodschap ter harte genomen en heb ingetuned op zijn energie. Toen ik hem vervolgens weer zag voelde het goed, we hebben echt verbinding gemaakt en een opening naar beter contact werd werkelijkheid. Ontzettend bedankt Anoek!

Lieve Anoek, Bij het zien van de orakelkaarten die jij voor mij getrokken hebt, voelde ik blijdschap opborrelen. Wat een sterke dieren met een mooie boodschap. Het gaf mij de bevestiging dat het pad wat ik nu bewandel voor mij goed is. Het is wat het is en dat is goed. Dank je wel.


Telefonisch afstemmen

Wil je even invoelen en afstemmen of mijn aanbod bij je past? En welke dienst het beste aansluit? Laten we telefonisch contact hebben (max 10 minuten, dit is niet ter vervanging van een coachgesprek). Vraag een telefonisch contactmoment hieronder aan.

  Je telefoonnummer