Gratis

Healing Goddess playlist

Een fijne muzieklijst op Spotify met rustgevende en zwoele muziek, die je in die verzachtende vrouwelijke energie brengt. Fijn om op te dansen of te mediteren.

Gratis kennismaken

Heb je interesse in 1:1 ondersteuning en wil je kennismaken om te kijken of mijn aanbod bij je past? Boek een gratis kennismakingsgesprek in via Zoom of bellen (30 min).

Meditaties en peptalks

Behoefte aan meer innerlijke rust, kracht en zelfliefde? De geleide meditaties begeleiden je in dit proces en geven je frisse energie. Te beluisteren via Spotify!


Werkblad Zelfzorgvragen

Wil je graag liever voor jezelf zijn en beter voor jezelf zorgen? Dit werkblad helpt je inzicht te krijgen op welke vlakken je dit kan verbeteren voor jezelf. Maak gelijk een praktisch stappenplan voor jezelf en ga er direct mee aan de slag!

Facebookgroep JWF

Kom in contact met andere jongeren (18 t/m 39 jaar) en die ook graag meer diepgang en verbinding willen. Deel over wat je bezighoudt of lees mee, organiseer zelf iets en blijf op de hoogte van georganiseerde evenementen!

Blogs

Lees meer informatie over stress, emoties, bindings- en verlatingsangst, lhbtiqa+, edelstenen, sjamanisme, hooggevoeligheid, astrologie, chakra’s, feng shui, balans, je passie ontdekken, je innerlijk kind helen, de elementen en meer.