Healing journey

Duik volledig de diepte in en ga een diepe transformatie reis aan. In 3 maanden, ontvang je 7 fysieke sessies en gaan we aan de slag met healing, jezelf zijn en persoonlijke groei. Dit traject is doeltreffend, persoonsgericht, met oprechte aandacht en liefdevol.


Coaching en kaartleggingen

Zelfliefde en energiewerk

Massage en meditaties

‘Minder moeten en meer mogen. Leer jezelf weer opnieuw kennen en laat het innerlijk kind in jezelf vrij. Hier mag je vanuit zachtheid, zonder oordeel, schaamteloos jezelf zijn.’


Voor wie?

De healing journey is voor jou als je weer opnieuw wilt ontdekken wie jij in jouw kern en essentie bent. Waar sta je voor, wat heb je hier te brengen op aarde en wat zijn jouw kwaliteiten? Als je niet zo goed weet welke richting je op wilt en wat je passie is. Misschien voel je je wat onzeker en heb je het gevoel dat er nog veel meer in jou zit, wat er nu niet uit komt.

Je grenzen kunnen krachtiger neergezet worden. Jouw zelfliefde en zelfzorg kwaliteit mag omhoog. Je wilt jezelf laten zien aan de wereld en je hart openstellen voor de onvoorwaardelijke liefde die er ook voor jou is. Jouw eigenwaarde mag skyhigh neergezet worden. En jouw mentale gezondheid wil je serieus nemen. Je wilt jezelf weer op prioriteit nummer 1 zetten, want hierdoor ben je een gelukkiger mens en dit heeft ook weer een positief effect op jouw omgeving. Dit is je zo gegund mooi mens!


Je bent welkom

De sessies vinden plaats in de sfeervolle Healing tempel in Andijk, waar je je al snel thuis zult voelen. Belangrijk is dat je je veilig voelt of gaat voelen. En dit kan een proces zijn. Stap voor stap, vanuit geduld en zelfliefde. Vanuit rust en ontspanning zal je merken dat je je meer op je gemak gaat voelen. Meestal is het eerst nodig om door de ongemakkelijkheid heen te gaan. Daar ligt je groei, net buiten die comfortzone (en het gevoel dat je leeft!). Je bent zoveel sterker dan je denkt.

Je bent altijd al heel. De gezonde delen in jou, gaan we nog meer versterken. En de delen in jou die je misschien altijd wegstopt, onderdrukt met afleiding of niet goed genoeg vindt. Juist die stukken gaan we uitnodigen om tevoorschijn te komen. Door hier je licht op te schijnen, ga je ontdekken dat je altijd al heel bent, perfectie niet bestaat en dat juist daar in dat donker, jouw potentie ligt. Alle emoties mogen er zijn en ik geloof dat je alleen krijgt wat je aan kan.


Wat gaan we doen?

Afhankelijk van jouw behoeften en wensen maken we een persoonlijk plan. Dit is voor ieder persoon verschillend, maar het begint met een kennismaking en doelen stellen. Halverwege volgt een tussenevaluatie en het eindigt met een toekomstgesprek. Tussen de sessies door ontvang je naar behoefte tips via Whatsapp. Hieronder een voorbeeld van hoe dit plan eruit kan zien.

Planning 12 weken

 • Week 1: Kennis maken en doelen stellen
  Coachgesprek, waar sta je nu en waar wil je over 3 maanden staan?
 • Week 2: Kaartlegging, meditatie en massage
  Thema’s als grenzen en zelfliefde voelen en integreren
 • Week 3: Op locatie of wandelen (+ doelen evalueren)
  Bijvoorbeeld op je werkplek of een gebied waarop je vastloopt
 • Week 4: Rust en integreren
  Via Whatsapp contact
 • Week 5: Innerlijk kind
  Een creatieve werkvorm
 • Week 6: Rust en integreren
  Via Whatsapp contact
 • Week 7: Energie leren lezen en voelen + massage
  Wat is van jou en wat van de ander? Hoe bescherm je jezelf en hoe kan je een ander energie geven?
 • Week 8 en 9: Rust en integreren
  Via Whatsapp contact
 • Week 10: Manifesteren en bekrachtigen + massage
  Herhalen en samenvatten wat we de afgelopen 10 weken hebben gedaan en focus op manifesteren.
 • Week 11: Rust en integreren
  Via Whatsapp contact
 • Week 12: Eind evaluatie + massage
  Hoe ga je er in de toekomst voor zorgen dat je dicht bij jezelf blijft? Welke stappen wil je gaan zetten?
 • Nazorg via Whatsapp

Na iedere sessie ontvang je een samenvatting van wat we gedaan hebben en ‘huiswerk’. Dit is optioneel, maar als je voor deze journey kiest, doe je dit voor jezelf. En voor jezelf kiezen en leven, betekent verantwoordelijkheid dragen voor je eigen proces. Tijdens de reis krijg je een liefdevolle spiegel voor je, zodat je onafhankelijk van wat ik vind, jouw eigen gouden pad, krachtig, vol zelfliefde en passie kan bewandelen. Prachtig!

Wanneer je 7 losse sessies boekt, betaal je €1050. Als je voor het Healing journey pakket kiest, betaal je €799.

Via onderstaand formulier kan je vrijblijvend contact opnemen of je direct aanmelden.