Liefdespost

Hee lieve jij, wat leuk dat ik jou een liefdesbrief per post mag sturen!

Deze liefdesbrief bestaat uit bekrachtigende woorden, positiviteit en inspiratie. Een feestje om te ontvangen en om (aan iemand anders) te geven!

In deze brief verwerk ik een boodschap voor jou, over waar je je meer op mag focussen, welke energie je mag aantrekken en wat je mag loslaten. Daarbij maak ik ook gebruik van astrologie en bereken ik je sterrenbeeld (zonteken), maanteken en ascendant en vertel ik je welke eigenschappen hierbij horen.

Zodat je meer kunt gaan leven vanuit vertrouwen, vrijheid en overgave.


Ter info, je zonteken (sterrenbeeld) is in welk dierenriemteken de zon staat als je geboren wordt. Je maanteken is waar de maan staat. En je ascendant is het dierenriemteken rechts aan de horizon als je geboren wordt.

Je kan het zo zien dat je sterrenbeeld jouw identiteit is als individu, je maanteken is hoe jij jou van binnen voelt en je emoties ervaart en je ascendant is hoe je jezelf neerzet op aarde en vooruit beweegt. 


Ervaringen

Lieve Anoek, wij vonden net je envelopjes op de mat. Superblij daarmee, en wat feestelijk die confetti 🎉! (Naam kind) is ook heel blij met haar brief. Ze gaat er even over nadenken zei ze ❤. Dus onwijs bedankt! 💋

Ik kom net thuis, bedankt lieve Anoek voor je fijne brief ♥️🥰


Bestel jouw liefdesbrief voor €17,50 door onderstaand formulier in te vullen.

Ps. Ook leuk om iemand cadeau te geven!