Online coaching

Leuk dat je interesse hebt in online coaching! Heerlijk vanuit jouw eigen vertrouwde omgeving, bewust bezig zijn met persoonlijke ontwikkeling. Voor nieuwe inzichten en praktische handvatten die je kunt gebruiken op jouw pad. Krijg antwoord op vraagstukken en bevestiging van wat je intuïtief en in je hart al weet.


Wat kan je verwachten?

  • Een opgelucht hart en je verhaal kwijt kunnen, zonder oordeel
  • Een liefdevolle, maar eerlijke spiegel die je in je kracht zet
  • Op bewustzijnsniveau ontdekken wie je bent en wat je passie is
  • Doe nieuwe inzichten op omtrent relaties, wonen, werk, zelfliefde en gezondheid

Wat gaan we doen?

Tijdens het coachgesprek beginnen we met kennismaken en het onderzoeken van jouw hulpvraag. Waar loop je op dit moment tegenaan en hoe ziet jouw ideale situatie eruit? Om vervolgens onderscheid te kunnen maken tussen het hoofd (gedachten en destructieve patronen) en het hart (verlangens vanuit wie je werkelijk bent en wat je werkelijk gelukkig maakt), trekken we orakelkaarten. Tevens stem ik mij af op jouw energieveld en voel ik waar emotionele en energetische blokkades zitten. Hier stuur ik liefdevolle energie naartoe en ondersteun je bij het helen hiervan. Zodat levensenergie weer vrij kan stromen.


Duur: 60-90 minuten
Locatie: Online via Zoom
Bijdrage: 55 euro

Achteraf ontvang je een foto van de kaarten en het kan handig zijn om voor jezelf aantekeningen te maken tijdens het gesprek.


Je meld je aan voor Online coaching door onderstaand formulier in te vullen. Vervolgens mag je het bedrag overmaken via deze link (of betaal achteraf).

Aanmeldformulier Online Coaching

    Heb je voorkeur voor een dag/tijd?