Kaartlegging

Heb je behoefte aan wat ondersteuning, nieuwe inzichten en bevestiging voor op jouw pad? Over wat je mag loslaten, waar je je meer op mag focussen en wat je mag aantrekken in de energie?


Een kaartlegging met orakelkaarten maakt je o.a. bewust van relaties, werk, studie, gezondheid en emoties. Via Whatsapp ontvang je een foto van de voor jouw getrokken orakelkaarten. Met hierbij een persoonlijke, intuïtief geschreven boodschap.

Ik kies intuïtief uit mijn kaartensets. Je kan er voor jezelf met een specifieke vraag ingaan of het open laten.


Een kaartlegging kan je net dat duwtje in de rug geven die je nodig hebt en bevestigen wat je eigenlijk al wist.Ervaringen

Lieve Anoek, ik heb echt de tranen in mijn ogen staan. Dankjewel hiervoor, deze had ik echt even nodig. Ik zal eens opzoek gaan naar Lapis Lazuli en aan deze punten gaan werken.. Ik herken het zo, maar had denk ik even een zetje nodig. Liefs 🥰

Het is een stukje bevestiging en een stukje antwoord. Ik ben er blij mee, dankjewel! De kaart die er uit viel was wel heel grappig. Ik was daar namelijk net mee bezig, om mij daar in te verdiepen.

Het benoemt de punten waar ik op dit moment mee bezig ben. Wat dat betreft voelt het alsof ik op de goede weg zit. Wat ik al voelde, maar dit bevestigt het.

In een woord WAUW! Ik ben er zo van ontroerd en het past ook zo goed. Bedankt daarvoor, het geeft me weer een stap in de goede richting.

Wauw, super! Dankjewel!

Heel erg bedankt weer❤️ Kwam weer mega binnen

Ik herken mijn situatie er zeker in! Met het visualiseren van succes ben ik al wel bezig en dit lukt ook heel goed. Maar vind het loslaten wat mijn ontwikkeling belemmert een hele mooie

Dankjewel! ♥️ De pandakaart klopt helemaal, ik heb daar juist gisteren afstand van genomen. Heb het alleen nog niet helemaal afgesloten. Verder denk ik dat er veel in zit waar ik mee aan de gang kan, ik vind altijd fijn weer even wat richt punten te hebben, echt heel fijn dat je dit doet!


Jouw bijdrage voor de kaartlegging is €15. Je kan dit product bestellen door onderstaand formulier in te vullen en vervolgens het bedrag over te maken via deze link.

Aanmeldformulier Kaartlegging