Wandelcoaching

De natuur kan zoveel innerlijke rust geven en helderheid brengen. Door overgave en acceptatie kan je zakken in vertrouwen en je lichaam ontspannen. Vanuit ontspanning kom je weer in je gevoel en in de flow en dan kan je nieuwe inzichten ontvangen.

Middels een goed gesprek help ik je situaties vanuit een ander licht/hoger perspectief te zien en geef ik je handvatten waarmee je weer leiderschap kunt nemen over je eigen leven.

Wandelcoaching werkt meditatief, als je je laat dragen door de zwaartekracht. Even niets moeten en gewoon mogen zijn. Dat je gedachten steeds stiller worden en je helemaal opgaat in de geur van de bomen. Gras onder je voeten. Omringd door water en het geluid van vogels die fluiten.

Zullen we wandelen? Voor als je:

  • behoefte hebt aan positiviteit en bekrachtiging
  • meer vanuit je hart en je gevoel wilt leven
  • gelijkwaardigheid in relaties en vriendschappen wilt ervaren
  • je grenzen wilt voelen en stevig wilt neerzetten
  • meer flow wilt in je leven en meer wilt leren genieten van de kleine dingen
  • wilt voelen dat overvloed, veiligheid, verbinding en vertrouwen voor jou aanwezig is

Kom weer thuis bij jezelf, bij zelfliefde en de vrijheid om helemaal en authentiek jezelf te mogen zijn.

Het is jouw geboorterecht om te mogen ontspannen en gelukkig te zijn. Tijdens een wandeling gaan we samen onderzoeken waar nog blokkades zitten, die jou tegenhouden om de mooiste versie van jezelf te zijn. Tijdens de wandeling kunnen praktische oefeningen worden toegepast, denk bijvoorbeeld aan een grondingsoefening, meditatie, visualisatie enz.

Heb je behoefte aan rust in je hoofd en ontspanning in je lijf? Merk je dat je vast zit en rondjes blijft lopen in piekergedachten in je hoofd? De natuur werkt helend, geeft lucht, ruimte en helpt je los te laten wat je niet meer dient. Ik zal je tools geven hoe je dit zelf kunt gaan toepassen. Je bent niet je gedachten, je emoties of je verhaal. Je bent een ziel, een onuitputtelijke bron van licht en liefde!

Duur: 60-90 minuten
Locatie: omgeving Andijk, bijvoorbeeld het Streekbos, de vooroever of het Julianapark (ik reken een benzinevergoeding van €0,19 per kilometer)
Bijdrage: €85


Je bent van harte welkom! Ik voel mij altijd vereerd als ik een stukje mee mag lopen op iemand zijn pad en ik ontvang je graag. Je meld je aan voor wandelcoaching door onderstaand formulier in te vullen. Ook is het mogelijk om 10 minuutjes gratis en vrijblijvend te bellen om kennis te maken en af te stemmen of er een klik is. You rock human! Liefs, Anoek

Aanmeldformulier

    Heb je voorkeur voor een dag/tijd?