Healing pakket

Klim omhoog op de ladder van zelfliefde en bewustzijn. Laat beperkende overtuigingen los en zet nu de stap naar weer zijn wie je werkelijk bent.

Voor als je:

  • Duurzaam wilt investeren in jouw persoonlijke groei
  • Behoefte hebt aan innerlijke rust in je lijf, in je hoofd en in je leven
  • Last heb van pijn en emotionele blokkades
  • Het gevoel hebt vast te zitten en weer vooruit wilt
  • Niet meer wilt lijden, maar wilt leven!

Hoe ziet een Healing sessie eruit?

Een Healing sessie is gericht op het loslaten van oude patronen en blokkades in jouw systeem. Bij binnenkomst word je warm ontvangen met een ontspannen voetenbad met magnesium en een kopje kruidenthee, waarmee je alle drukte van de dag kan loslaten. We praten, maken kennis en onderzoeken je hulpvraag (mentaal/cognitief/sociaal). Vervolgens trekken we kaarten, die meer inzicht geven op wat er op energetisch en spiritueel vlak bij jou speelt.

Al deze inzichten nemen we vervolgens mee in het massagegedeelte, waarbij er gebruik wordt gemaakt van olie, edelstenen, meditatie, visualisatie, de klankschaal, rainstick en sjamanendrum. De massage richt zich op jouw chakra’s, energiebanen en spieren (fysiek, emotioneel en energetisch). Het doel is om jouw levensenergie weer zo optimaal mogelijk te laten stromen, zodat jij je energiek, fit en levendig voelt! Bovendien doe je nieuwe ontdekkingen op over jezelf en kom je tot nieuwe inzichten die je de rest van je leven kunt toepassen.

Healing pakket

  • 3 Healing sessies van 2,5 uur
  • Whatsapp begeleiding
  • In totaal 8 uur aan coaching en healing
  • Locatie sfeervolle Healing tempel in Andijk

Prijs €444Disclaimer
Om wellicht teleurstellingen te voorkomen en de verwachtingen helder te hebben, geef ik van te voren al aan dat er geen seksuele handelingen tijdens de massage plaatsvinden.


Ervaringen

Hoi Anoek, ik wil je bedanken voor je advies om mijn Engelenvleugels uit te spreiden en ze te gebruiken om mezelf het gevoel van geborgenheid te geven.
Ik doe dat nu regelmatig en het geeft een heel fijn gevoel en een ontspanning in mijn rug, op de plek waar ze zitten. Dank je wel🙏🏻❤️


Bedankt voor de massage, het heeft mij zeker geholpen met aarden de afgelopen week. Ik hoop dat het er als een soort automatische insluipt.’

‘Lieve Anoek, buiten dat het heel fijn was gisteravond, heeft het ook nog een heel positief effect gehad op mijn nacht rust😊 Ik sliep 10 uur! Dank je wel nogmaals. 😘’


Vul het formulier hieronder in om je aan te melden of klik op de knop voor Whatsapp. Je bent van harte welkom!

Via onderstaand formulier kan je vrijblijvend contact opnemen of je direct aanmelden.