Podcasts

Een podcast is een opgenomen verhaal die je kan luisteren terwijl je onderweg bent, de was doet of juist even helemaal niets moet. Heerlijk! In Anoek’s luisterboek hoor je over mentale gezondheid, spiritualiteit, meditaties, luisterverhalen, verhalen van anderen en meer. Veel luisterplezier!

De podcasts zijn hieronder te beluisteren of check; ‘Anoek Harder Podcast’ op Spotify. Ook te vinden via de knop hieronder.


Aflevering #9 Slaapmeditatie droom fijn
Een rustgevende meditatie voor het slapen gaan. Welterusten!

Aflevering #8 Meditatie acceptatie en innerlijke rust
Voel je vredig en laat alles los. Accepteer hoe het nu is. Met rustgevende geluiden.

Aflevering #7 Perfectionisme, controledwang, prestatiedruk en faalangst
Over hoe perfectionisme en controledwang mijn manier was om met het leven en mijn faalangst om te gaan. En hoe ik dit heb losgelaten en weten om te buigen naar iets positiefs.


Aflevering #6 PEPTALK motivatie
Voor een lekker begin van je dag, motiverende woorden.

Aflevering #5 Spiritualiteit, energie, ziel
In deze aflevering hoor je van alles over spiritualiteit, bewustwording, zelfontwikkeling, de zin van het leven ontdekken, dat we een ziel zijn en dat alles energie is. We zijn allemaal verbonden.

Aflevering #4 Meditatie zelfliefde en verbinding
Deze meditatie helpt je om te ontspannen, te aarden, bij jezelf te komen en liefde te voelen voor jezelf. Voel dat je verbonden bent, met alles en iedereen om je heen.

Aflevering #3 Het verhaal van De jongen, de mol en het paard
Een boek van Charles Mackery over vriendschap, zelfliefde en de zin van het leven. Een inspirerend verhaal, die je een hart onder de riem steekt en je aanmoedigt om door te gaan, ook al vind je het zwaar. ♡


Aflevering #2 Ondernemen en het neerzetten van je eigen bedrijf
Het starten van een bedrijf, een plan maken, je bedrijfsnaam, Kamer van Koophandel, een website… En waarom is het zo belangrijk dat potentiële klanten voor jouw onderneming jou persoonlijk leren kennen? Hoe kan je dit aanpakken? Hoe zorg je ervoor dat jouw content afwisselend en prikkelend blijft en aanzet tot actie? Ik deel in deze podcast mijn ervaring en geef tips over hoe je stap voor stap jouw droomonderneming kunt creëren!


Aflevering #1 Innerlijke rust & zelfliefde
Innerlijke rust vinden in tijden van collectieve angst en goed voor jezelf zorgen. In deze podcast deel ik hier praktische tips en handvatten over, die mij helpen om innerlijke rust en gezondheid te ervaren.