Jongeren van West-Friesland

Een initiatief door jongeren voor jongeren.
Vanuit een wens naar meer verbinding en open contact.
Het begon allemaal met een Facebookgroep…

https://www.facebook.com/jongerenvanwestfriesland/?ref=bookmarks

Vanuit een wens naar meer verbinding en diepgang, ben ik de Facebookgroep Jongeren van West-Friesland begonnen. Ik hoopte om anderen jongeren te vinden die ook op zoek zijn naar meer verbinding en die het leuk vinden om bezig te zijn met bewustwording en persoonlijke ontwikkeling. Deze mensen had ik gelukkig al snel gevonden!

Activiteiten
Ondertussen is de groep gegroeid tot een fijne community waar jongeren zichzelf kunnen zijn en kunnen delen over het leven. Ook worden er regelmatig activiteiten georganiseerd waar iedereen welkom is. Zo heb ik al eens een picknick gehad in het Geestmerambacht (Noord-Scharwoude), hebben we gewandeld bij Schoorl en in het Streekbos (Bovenkarspel). Daarnaast zijn er al ideeën als een kledingruil, een eetclub of bordspellenavond aan bod gekomen. Iedereen is er vrij in om binnen de groep te delen, activiteiten te organiseren of af te spreken.

Bouwstenen
In de groep staan respect voor elkaar en verbinding centraal. Er mag geen reclame geplaatst worden, maar als je een leuke activiteit voor jongeren wil delen kan dit in overleg. De gemiddelde leeftijd is tussen de 18 en 39, maar je bent zo jong als je jezelf voelt.

Samenwerking
Heb je een leuk idee om een activiteit te organiseren voor Jongeren van West-Friesland en zou je dit graag samen willen organiseren? Neem dan contact met mij op via de contactpagina of stuur een berichtje via Facebook.

Aanmelden Facebookgroep
Als het je leuk lijkt, meld je dan aan bij de Facebookgroep via deze link:
https://www.facebook.com/groups/jongwf

Voel je welkom!