Online reading

Leuk dat je interesse hebt in een online reading met kaartlegging! Voor nieuwe inzichten en praktische handvatten die je kunt gebruiken op jouw pad. Krijg antwoord op vraagstukken en bevestiging van wat je intuïtief en in je hart al weet.

Wat kan je verwachten?

Een opgelucht hart en je verhaal kwijt kunnen, een luisterend oor en liefdevolle spiegel die je in je kracht zet.

Ontdek op een dieper niveau wie je bent en waar je passie en kracht ligt.

Krijg middels een kaartlegging nieuwe inzichten en informatie over wat er op dit moment werkelijk speelt in jouw leven. Denk aan relaties, gezondheid, werk, studie en intimiteit. En wat de diepere betekenis hiervan is.

En een reading van je energie en chakra’s, waar zitten blokkades en hoe kan je dit lichter maken (voor meer info over chakra’s, verwijs ik naar het blog ‘Chakra’s)


Op de foto zie je een voorbeeld van een kaartlegging. Ik werk met Engelenkaarten, Chakrakaarten, Dierenkaarten, Maankaarten en Boeddistische wijsheden.

Achteraf ontvang je een foto van de kaarten en het is handig om voor jezelf aantekeningen maken tijdens het gesprek.

De coaching vindt online plaats via Zoom, vanuit je eigen vertrouwde omgeving en duurt ongeveer 45 minuten. De investering in jezelf is €75. Je meld je aan voor een Online Reading door onderstaand formulier in te vullen. Vervolgens mag je het bedrag overmaken via deze link (of betaal achteraf).

Aanmeldformulier Online Coaching

    Heb je voorkeur voor een dag/tijd?