Jongeren van West-Friesland

Vind je het leuk om met nieuwe mensen in contact te komen? Of is het wat voor uw jongvolwassen kind? Bij Jongeren van West-Friesland (JWF) komen we online en offline met elkaar in contact. Er worden maandelijks activiteiten georganiseerd in West-Friesland en alle jongeren tussen de 18 en 39 jaar zijn welkom!

Deze foto is gemaakt nadat we samen muziek hadden gemaakt in Schagen! Eigen instrumenten mee, spelen en zingen maar.


Bij JWF vinden we het belangrijk om een veilige omgeving te creëren, want pas als je je veilig voelt, kan je jezelf zijn en jezelf ontwikkelen. Bij JWF prikkelen we elkaar graag tot deze persoonlijke groei. Hierin vinden we balans belangrijk. De ene keer mediteren we en de andere keer organiseren we een bordspellenavond. Een combinatie van bewust leven en lekker veel lol maken!


Facebookgroep

Online Community Discord

Activiteiten


Er is een Facebookgroep, online community in Discord en er worden maandelijks activiteiten georganiseerd. Ook is het mogelijk om mee te doen aan een coachingstraject bij JWF. ‘Vrienden van JWF’ (dit is een lidmaatschap voor €5 per jaar) ontvangen leuke aanbiedingen, zoals 20% korting op coaching bij aangesloten partners (zo ook bij Pandapauwer!).

Alle actuele informatie, acties, aankomende evenementen en links naar de online groepen, zijn te vinden op de website van Jongeren van West-Friesland.


Interessante links