Liefdesbrief

Ben je benieuwd wat jouw onderbewustzijn je te vertellen heeft? In deze brief geef ik boodschappen door vanuit jouw intuïtie en gidsen. Geschreven in dichtende vorm en met een astrologie berekening. Een feestje om te ontvangen!

Voel je je op bepaalde stukken vastgelopen? Loop je rondjes in je hoofd, van dromen waar je misschien al lang niet meer op durft te hopen. Zitten er verborgen schatten in jou, die op je wachten, terwijl jij leeft in de kou? Door deze brief hoop ik niet meer. Klaar met het zeer en open je weer. Voor de warme liefde, die altijd voor jou aanwezig is. Kom weer thuis, liefs een schrijvende vis. (mijn sterrenbeeld is vissen, mijn ascendant is ook vissen en mijn maanteken boogschutter!)

In deze brief verwerk ik een boodschap voor jou, over waar je je meer op mag focussen, welke energie je mag aantrekken en wat je mag loslaten. Daarbij maak ik ook gebruik van astrologie en bereken ik je sterrenbeeld (zonteken), maanteken en ascendant en vertel ik je welke planeten en eigenschappen hierbij horen.

Zodat je meer kunt gaan leven vanuit vertrouwen, vrijheid en overgave.


Ter info, je zonteken (sterrenbeeld) is in welk dierenriemteken de zon staat als je geboren wordt. Je maanteken is waar de maan staat. En je ascendant (ook wel rising sign genoemd) is het dierenriemteken rechts aan de horizon als je geboren wordt.

Je kan het zo zien dat je sterrenbeeld jouw identiteit is als individu, je maanteken is hoe je je van binnen voelt en je emoties ervaart en je ascendant is hoe je jezelf neerzet op aarde en vooruit beweegt. 


Ervaringen


Wauw Anoek!! Wat een mooie brief, er stromen tranen over mijn wangen. Je hebt heel mooi geschreven. 🫂 Echt bijzonder.

Bedankt voor de mooie boodschap 🥰. Het bevestigt wat ik voel en ik herken heel veel. Zeker heel mooi

Lieve Anoek, wij vonden net je envelopjes op de mat. Superblij daarmee, en wat feestelijk die confetti 🎉! (Naam kind) is ook heel blij met haar brief. Ze gaat er even over nadenken zei ze ❤. Dus onwijs bedankt! 💋

Ik kom net thuis, bedankt lieve Anoek voor je fijne brief ♥️🥰

De brief wordt liefdevol en op creatieve wijze geschreven, verpakt en verzonden. Een inspirerend cadeau voor jezelf, omdat het zo leuk is! Wil je er ook een edelsteen bij? Neem dan even contact op.