Ziel reading

Een ziel reading aan de hand van orakelkaarten, geeft nieuwe inzichten en laat je zien wat je op dat moment nodig hebt of mag gaan doen. De reading ontvang je via de mail en bestaat uit een foto van de orakelkaarten en een intuïtief geschreven boodschap. Energie is er altijd en overal, dus je hoeft niet fysiek bij elkaar te zijn om je op iemands energie af te kunnen stemmen.

Een zielreading kost €15,15

Hoe gaat dit in zijn werk?

Voor een ziel reading stem ik mij af op jouw energieveld. Ik trek kaarten voor jou en kijk welke boodschap ik hierbij voel. Dit werkt volgens de Wet van Aantrekking. Wat jij uitstraalt, trek je aan. Daarnaast ga ik bij mijzelf te raden wat ik bij jou voel. Ervaar ik bijvoorbeeld angst of onrust of voelt je buik vol met emoties, krijg ik een benauwd gevoel bij je of het gevoel dat je vastzit enzovoort. Aan de hand daarvan schrijf ik een boodschap.

Ziel reading = verbinding maken met je energie, dit lezen en de boodschap doorgeven. Als medium ben je een doorgeefkanaal voor dierbare overledenen die iets willen vertellen.


Wanneer een zielreading?

Een ziel reading met orakelkaarten kan je nieuwe inzichten geven, bijvoorbeeld als je niet weet welke richting je op wilt gaan of bij een keuze die je moet maken. Ook blij klachten als stress, somberheid, het gevoel hebben vast te zitten of niet weten waar je goed in bent, kan een ziel reading ondersteunen en tot nieuwe inzichten brengen. Het is een bevestiging van wat je misschien al (onbewust) voelde en een extra duwtje in de rug op jouw pad. Lees hieronder de ervaringen van anderen.

Ervaringen

Nick Sijm (25), Gegevensbeheerder BAG

“Dit is de eerste keer dat ik een ziel reading heb gedaan. Ik vond het een goede stap om mijzelf verder open te stellen op spiritueel vlak. Tot verbazing komt mijn reading erg dichtbij de werkelijkheid. Er wordt gesproken over hooggevoeligheid, onzekerheid en prestatiedruk. Ook over controle loslaten, al goed genoeg zijn en kiezen voor mezelf. De zin ‘je mag meer vanuit je hart leven en minder vanuit mijn hoofd’ raakte me zeer, omdat ik recent tot de realisatie kwam dat ik in de liefde precies ben waar ik hoor te zijn. En dat terwijl ik in het begin nog veel met mijn hoofd deed.
Mijn reading heeft mij bevestiging gegeven op aspecten waar ik bevestiging nodig had en handvaten om meer tot mezelf te komen.
Bedankt Anoek 💙”

Marijke Doorman, lerares basisschool
“Lieve Anoek,
Bij het zien van de orakelkaarten die jij voor mij getrokken hebt, voelde ik blijdschap opborrelen. Wat een sterke dieren met een mooie boodschap. Het gaf mij de bevestiging dat het pad wat ik nu bewandel voor mij goed is. Het is wat het is en dat is goed.
Dank je wel.”