Moederdagbrief

Moederdagactie! Wil jij jouw mams verrassen met een speciaal cadeau deze moederdag?

Geef een reading per post cadeau! Deze Moederdagbrief bestaat uit bekrachtigende woorden, inzichten, positiviteit en inspiratie. Een feestje om te ontvangen en om te geven!

In de brief

In deze brief verwerk ik een boodschap voor jouw mams, over waar zij zich meer op mag focussen, welke energie ze mag aantrekken en wat ze mag loslaten. Daarbij maak ik optioneel ook gebruik van astrologie en bereken ik haar sterrenbeeld (zonteken), maanteken en ascendant. Ik vertel welke eigenschappen hierbij horen voor een extra stukje inzicht in persoonlijke kenmerken.

Mocht je meer willen lezen over wat je zonteken, maanteken en ascendant inhouden, bekijk het blog Astrologie en astronomie.


Ervaringen

Lieve Anoek, wij vonden net je envelopjes op de mat. Superblij daarmee, en wat feestelijk die confetti 🎉! (Naam kind) is ook heel blij met haar brief. Ze gaat er even over nadenken zei ze ❤. Dus onwijs bedankt! 💋

Mooie confetti 🎉 hahah en mooie brief ❤ Ik vind het heel leuk en kan mezelf er ook echt in vinden. De dingen die je zegt zijn ook de dingen die ik wil.


Je bestelt een Moederdagbrief nu voor de actieprijs van €14,99 (normaal €17,-) door onderstaand formulier in te vullen. Je mag het bedrag overmaken door het product te kopen in de online winkel; betaal de Moederdagbrief hier.
Let op, bestellen kan tot uiterlijk dinsdag 3 mei, dan zorg ik dat de brief op tijd verzonden wordt!