Missie, visie & passie

Dat gevoel wanneer je iemand tot leven ziet komen, wanneer iemand kiest voor vrijheid en zijn of haar hart volgt. Dat is voor mij voelen dat ik leef! Voor mij gaat voelen dat je leeft over je hart volgen en doen wat het meest natuurlijk is voor jou. Je hebt zelf vaak niet eens door dat dit je talent is, want jij ‘bent dat gewoon’.

Missie

Het is mijn missie om mensen weer meer in verbinding te brengen met zichzelf en elkaar. Vanuit je hoofd in je hart gaan leven, van binnen naar buiten, want alle wijsheid zit al in jou. Daarbij wil ik mentale gezondheid meer bespreekbaar maken en is het mijn missie om meer openheid te creëren, vanuit de visie dat er geen goed of fout is, alleen maar ervaren.

In stilte, waar het enige wat je hoort de natuur, je eigen stem is.

Mijn passie

Mijn passie is om met mensen (en dan met namen jongeren) te werken en ik krijg er energie van wanneer mensen dichter bij zichzelf komen. Ik hou van diepgaande gesprekken voeren over het leven en over iemand zijn drijfveren, dromen en passies. Wanneer iemand zijn passie leeft, vind ik dat onwijs inspirerend. Je ziet dat iemand ten volste leeft en doet waar hij of zij het beste in is. Dat is het meest natuurlijk en gaat daarom het gemakkelijkst en bovendien word je er het allerblijst van!

Mijn visie

Het leven is voor mij een ervaring, een reis, een uitdaging en een avontuur. Iedere dag leer ik weer iets nieuws. Door mijzelf uit te dagen en buiten mijn comfortzone en het bekende te gaan, leer ik mijzelf door en door kennen. Zo ontdek ik mijn sterke eigenschappen, waar ik goed in ben en waar ik het allerblijste van word. Hierdoor ervaar ik veel levenslust en zin in het leven.
@Willemijnvanmarenfotografie


Voor mij is alles met elkaar verbonden, mens, dier en natuur. Ik kijk naar de mens in zijn geheel; lichaamgeestziel. Fysiek, emotioneel, geestelijk en energetisch. Ik ben altijd op zoek naar de balans hierin, zodat je vanuit gezondheid, kracht en innerlijke rust kunt genieten van het leven.

Ik deel graag mijn visie over (zelf)liefde en hoop mensen zo te inspireren om te vertrouwen op onszelf en elkaar. Ik geloof in eenheid en dat we allemaal verbonden zijn. We creëren onze wereld zelf, door middel van onze intenties.