1 op 1 ondersteuning

Heb je het gevoel vast te zitten?
En continu tegen dezelfde dingen aan te lopen in je leven?
Een persoonlijk gesprek kan zorgen voor nieuwe inzichten en je handvatten opleveren die je kunt inzetten bij de uitdagingen in jouw leven.

Ik bied 1 op 1 ondersteuning aan jongeren, waarbij we samen gaan onderzoeken wat jou in de weg staat om te doen wat je het meest verlangt en te zijn wie je werkelijk bent. De ondersteuning is speciaal op jou afgestemd en kan bij jou thuis, op locatie of al wandelend plaatsvinden. Een sessie duurt zo’n 60 minuten en kost je €35,-. Een koopje, als je bedenkt dat dit je lessen oplevert die je de rest van je leven met je meeneemt. Voordat jij kan besluiten dat je dit transformatieproces aan wilt gaan en wilt gaan investeren in jouw persoonlijke ontwikkeling, kan ik je aanraden om samen te (video)bellen. Dan kunnen we jouw hulpvraag naar boven halen en onderzoeken waar je precies ondersteuning bij wilt. Vervolgens kijken we of mijn aanbod aansluit op jouw hulpvraag en besluit jij of je de ondersteuning aan wilt gaan.

Wanneer jij hebt besloten om bewust te gaan werken aan jouw persoonlijke ontwikkeling door middel van mijn ondersteuning, gaan we onderzoeken wat het is dat jou tegenhoudt om te zijn wie je werkelijk bent en te doen wat je ten diepste verlangt. We nemen jouw patronen onder de loep en kijken naar jouw copingsmechanisme, of te wel, de manier waarop jij omgaat met lastige emoties en situaties. Kies je voor zelfdestructief of constructief gedrag? En welke overtuigingen liggen hieronder? Ook kijken we naar jouw energie gevers en energienemers en hoe je dit in balans kan houden, zodat je aan het einde van de dag niet afgepeigerd bent of zelfs overspannen of burned-out raakt. Giftige en vastzittende emoties kunnen zorgen voor lichamelijke klachten. Mocht je het idee hebben dat fysieke pijn weleens een emotionele oorzaak zou kunnen hebben, kan ik je helpen bij het verlichten van deze pijn, waarbij ik inspeel op het zelfhelend vermogen van jouw lichaam.

Eigen ervaring
Door middel van goede gesprekken met een coach die mij inspireerde leerde ik zonder oordeel naar mijzelf te kijken. Wekelijks had ik gesprekken en reflecteerde ik op mijn gedachten, gevoelens en handelen. Ik leerde over mijn manier van het omgaan met moeilijkheden en mijn zelfdestructieve patronen. Door dit te (h)erkennen kon ik er mee aan de slag. Door middel van coaching leerde ik dit om te buigen naar constructieve, opbouwende manieren waardoor ik nu veel meer innerlijke rust, balans en energie ervaar. Ik zit weer lekker in mijn vel en leef het leven dat ik wil. Ik ben zelfs mijn eigen bedrijf begonnen! Dat is wat coaching mij heeft opgeleverd en dat gun ik jou ook. Zeg vandaag nog ja tegen jezelf en boek een (video)belgesprek door het contactformulier in te vullen op de deze pagina https://www.pandapauwer.nl/contact/ .

Ik wandel graag een stukje met jou mee op jouw pad!

Liefs,

Anoek

Mui Ne, Vietnam