1:1 ondersteuning

Bij 1:1 ondersteuning krijg je een duwtje in de rug en een eerlijke spiegel voor je, gericht op emotionele processen en de algehele zoektocht. Afhankelijk van jouw wensen kan de ondersteuning in de praktijk, al wandelend in de natuur, bij je thuis of op locatie plaatsvinden. Van te voren bespreken we telefonisch kort jouw hulpvraag en behoefte. Waar loop je tegenaan en wat is je wens?

Afgestemd op jouw behoefte zet ik tijdens de 1:1 verschillende (gespreks)technieken in om jou dichter bij jezelf te brengen. Denk aan orakelkaarten, meditatie, muziek, wandelen of misschien wil je wel een potje boksen. Het belangrijkste hierbij is dat jij je gezien en gehoord voelt, met alles wat je bent. En dat je jezelf gaat ervaren vanuit zelfliefde.

Ik help je situaties vanuit een nieuw licht te bekijken, waardoor dingen misschien wat minder zwaar worden en relaties soepeler verlopen. Bovendien bekrachtig ik je, door te benoemen welke kwaliteiten ik bij je zie en help ik je ontdekken waar je passie ligt. Hierbij boor ik ook jouw innerlijke krachtbronnen aan. Vanuit wie of wat put jij kracht? Het belangrijkste hierbij is wie jij bent en dat hoe jij jezelf laat zien aan de wereld, in overeenstemming is met hoe jij je van binnen voelt. Wat je met je meeneemt zijn nieuwe inzichten, meer innerlijke rust en nieuwe kennis van wie jij bent en wat jouw kwaliteiten zijn.

Je meld je aan voor 1:1 ondersteuning €45 door onderstaand formulier in te vullen.